Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Embach Tours ja Tensi Reisid
 
juula 10. mai 2004, kl 20.36
Tere!
Kas keegi oskab midagi ütelda nende firmade (Embach Tours oli enne vist Taisto Reisid) bussireiside (nn kultuurireisid) kohta Euroopas?

Huvitavad rohkem soojal maal (Hispaania, Lõuna- Prantsusmaa) käinute kogemused. Kuidas buss oli, giidid, kohtlemine-suhtlemine, kas seltskond on noor või vana jne. Kas keegi on nendelt firmadelt ka nö halva kogemuse saanud ja millise? Olen ise veel väga kahevahel, kumma firmaga reisile minna või kas üldse nende firmadega minna.
 
Blue cat 11. mai 2004, kl 08.37
Tensi reisidega olen käinud viimased 4 aastat pikematel bussireisidel- halba kogemust pole olnud

Embach Touriga käis sõbranna eelmisel aastal Ahvenamaal- kah jäi rahule.
 
ainike 11. mai 2004, kl 11.50
usun, et mõlema puhul leiad nii + kui -. aga üldiselt on tegu heade ja pikaajaliste kogemustega firmadega.
uuri järgi sind huvitava reisi marsruut, ajakava ja võrdle neid omavahel (võta ette kaart ja vaata järgi, kas on päevas väga pikad distantsid läbida jms). seejärel küsi infot giidi, bussi jms. kohta.
häid reisielamusi!
 
Susa 11. mai 2004, kl 19.15
Kumma kohta siis küsimus on - kas Tensi või Taisto reiside kohta?
Tensi kohta saan öelda vaid häid sõnu. Kaks aastat nendega reisinud nüüdseks ja ainult väga head mälestused! Jätkan igal juhul Tensiga :D
 
triiton 12. mai 2004, kl 11.04
Mina olen mõlema reisibürooga sõitnud. Tensi bussid ja öömajad on üldiselt paremad kui Embachi omad. Samas Embachi giidid on olnud sõbralikud ja abivalmis, Tensi oma oli ikka paras õudusunenägu (sai vist alkoholi müügikohtadest komisjonitasu - selleteemaline propaganda oli vägev). Seltskond kipub bussireisidel ikka olema pigem vanemapoolne.
 
Susa 12. mai 2004, kl 12.27
Ku me Saksamaal Ettali kloostri juurde jõudsime, mainis giid ka korra, et seal mingit spetsiaalselt munkade valmistatud joomapoolist putkadest saab... Buss tegi uksed lahti ja enamus seltskonda tormas putkade poole jooki ostma...kloostrit läksime vaatama meie oma mehega ja veel mõned üksikud. Sama juhtus Egiptuses - nii kui rahvas veinist kuulis, nii tormas... Nii et seda ei saa giidide süüks küll ajada, et rahvas alkoholi peale lolliks läheb... Nüüd veel enam - saab ju vabalt sisse tuua palju hing ihkab :S Seltskond oli keskealine igal juhul...
 
triiton 13. mai 2004, kl 07.55
Susa, kui giid suurema osa reisist rahvast ühest joogikohast teise veab ja muudkui räägib, et proovige ometi ja proovige ometi, siis saab alkoholireisi giidi süüks ajada küll. Kusjuures tervest bussist oli alkoholihuvilisi ainult 6 inimest. Ülejäänud tädikesed lihtsalt lonkisid kuulekalt kaasa ja kui siis lõpuks öeldi, et OK veetke nendes välikohvikutes nüüd kenasti aega, sel ja sel kellaajal saame jälle kokku, siis kadusid kähku minema suveniiripoode jms otsima.
Ja kui alkoholikoha külastamise kohta on reisikavas märge 'soovijatele', siis pole kuigi meeldiv, kui giid asjast mittehuvitatutele nähvab, et 'eks istuge ja oodake siis bussis'.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!