Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
rattamatk
 
rohekas 11. mai 2004, kl 11.35
väsitas nii ära või, et ühtegi arvamust pole märgata? Või on kõigil osalistel ükskõik, oli kah midagi, mis siin ikka muljetada.
 
. 11. mai 2004, kl 15.26
oioi..neljas aasta ja meeldis:) vägev!
 
toss 11. mai 2004, kl 15.45
3-s aasta.
Teise päeva lõpus telgiplatsi otsides mõtlesin küll, et viimane kord, aga pühapäeval oli juba kahju lõpetada.
Muidu on lahe, aga sellised tihedalt külg-külje kõrval telkimised ei meeldi, aga eks see ole paratamatus.
Söök oli ikka alla igasugust arvestust. Pakett võiks olla ilma söögita, mis tähendab, et platsil peaks olema palju söögitelke, kust osta saaks.
 
mhmh 11. mai 2004, kl 16.25
supil polnud viga, aga selle pudru kohta, eriti teise päeva hommikul annab kasutada Sal-Salleri sõna- törlönt. Jüri Aarma loksutas otse hinge paigast oma lauludega. Telkimise kohta niipalju, et kes öö otsa juuatahab, võiks kuhugi inimeste hulgast kaugemale platsi otsida, teised väsinud, nemad mölisevad.Tudulinna poest olid igatahes päris nagad viina vabalt kätte saanud, sõber nägi oma silmaga. Noorte inimeste tervis on ikka raudne- pohmakaga vändata vist päris jube, aga väntasid.
 
Kiusu 12. mai 2004, kl 15.10
Üleüldiselt väga meeldiv üritus. Järgmine aasta kindlasti jälle. Kahju sellest, et iga aastaga osalemis hind tõuseb ja söögid muutuvad järjest jubedamaks. Teise õhtu punane supp ja hommikuti/õhtuti tee oli täitsa hea. Parim võimalus lõõgastuda, loodust nautida ja mõnusalt sõpradega aega veeta. Jogurti müüjatädi on mega, sest ilma temata oleks pühapäeva hommikul söömata jäänud ;) (putru tõesti ei tahtnud). Kohtumiseni järgmisel aastal :)
 
j 12. mai 2004, kl 16.12
mul 5 kord oli.

natuke oli hirmus sõita, kuna lollid kaasas olnud autojuhid pidid ikka oma grupil sabas sõitma, tolmutades ja ohtlikuk solukorda tehes
 
kui 12. mai 2004, kl 16.14
Kohutav, mis joomine seal käib , hommikul viis kiirabi kellegi ära, ja üks õhtu leiti noor tüdruk purjuspäi magamas, alajahtununa, viimasel hetkel.
 
tumeroheline 12. mai 2004, kl 17.10
Nõustun eelnevatega ,et masse tuleb juurde ,tasu tõuseb ja söök läheb aina hullemaks.Kellele seda körti keedetakse?Nüüd käidud juba 6 korda.Suur massiüritus ja noorte joomalaager.Aga ikka tõmbab tagasi......
 
mina ka 17. mai 2004, kl 00.18
teine kord ja rohkem ei taha. vähemalt sellise massiga küll mitte. maksin 400 krooni ja mis ma selle eest sain: liivaga põhja kõrbenud putru, öösiti ruigavaid pubekaid ja purjus täiskasvanuid, kes iga kilomeetri tagant viinapeatust pidasid. ainult nii oli normaalne sõita, et lasid kõik teised mööda ja olid ise kõiga viimane. muidugi rada oli huvitav, oma käe peal sellistesse kohtadesse naljalt ei satu. aga thnx, but no thnx.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!