Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mida kaasavõtta
 
bussireisija 11. mai 2004, kl 14.26
Lähen esmakordselt bussireisile:) mida tuleks bussi kaasavõtta, et olemine enam vähem normaalne oleks? toit, jook, ravimid, meelelahutus
 
e 11. mai 2004, kl 14.46
Padi, juturaamat, pleier, kruus joogi tarbimiseks, tee, kohv(kuum vesi tavaliselt bussist), veepudel, küpsised, kiirnuudlid, kiirkartulipudrud. Uuri järgi kas bussis on külmkapp, mikroahi, vastavalt sellele võta ka söögid. Süüa võta kindlasti kaasa, sest ega neid peatusi palju ei tehta, põhiliselt bensukates ja kui siis terve bussitäis end järjekorda seab...... Kindlasti võta kaasa natuke ka nende maade rahasid, milledest läbi sõidate sest tihtipeale on WC-d tasulised või äkki tahad midagi osta.
 
elts 12. mai 2004, kl 15.22
Näkileib, viilujuust säilib hästi, puuviljad, purgioad jm. säiliv kraam. Kruus võiks olla suur ja kaanega, parem mööda liikuvat bussi manööverdada. Kui on vaja ka öö bussis mööda saata, siis tekk/pleed, või poed magamiskotiga vahekäiku magama. Ühel proual oli ka väike kokkupandav pingike, pani selle vahekäiku ja tõstid jalad üles. Kuumas on head niiskad salvrätikud ihu värskendamiseks. Hotellis kulub vahel väike keedupulk marjaks ära.
 
asda 12. mai 2004, kl 17.10
täispuhutav padi, võib-olla ka see spets kaelatoega mudel. pleier. kuivatatud puuvilju ja vett kõhukinnisuse profülaktikaks. söetabletid vastupidise probleemi puhuks. niisked salvrätid. rull kempsupaberit. korralik taskunuga. mõni hea reisijuht nende maade kohta, kuhu sõidad. villased sokid.
 
javeel 12. mai 2004, kl 17.11
plätud, mida tõmmata jalga siis, kui jalad on juba lootusetult paistes :(
 
javeel 13. mai 2004, kl 15.56
võib-olla ka mingit paistetust alanevat geeli? nt voltaren? korralik käsiapteek nagunii (ibumax, coldrex, söetabletid, plaastrid, cutasept...)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!