Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Viru Reisidega Pariisis
 
kati 11. mai 2004, kl 16.04
Plaanis minna suvel pariisi, kas kellelgi on kogemusi sama firmaga st. millistes hotellides peatume, buss jne kas on midagi milleks peaks eriliselt valmis olema jne jne. negatiivsed kogemused on ka head aga ootaks ikka positiivseid:)
 
hi 11. mai 2004, kl 20.37
Pariisis ööbite äärelinnas ,hotelliks seda ööbimispaika ei saaks küll pidada. dush on koridoris ja toad mime peale. Ühel sõbrannal käidi toas sellel ajal vargil, kui nemad linnas olid. Üldiselt ei soovita viru reise. Pidevalt tõlgitakse kõik vene keelde, pool rahvast on venelased. Kui sind see ei häiri, siis palun.
 
tinx 12. mai 2004, kl 07.35
kuna mul on vähemalt 5 erineva reisifirma kogemus, siis Viru reisid polnudki neist kõige hullemad. jah, tingimused pole head, kakskeelne grupp, aga nyyd siis positiivsuse juurde: professionaalne giid (olen olnud ka giidiga, kes üle piiri sõites ütleb "Ja nyyd oleme uues riigis" brrrr), kiirus, et võimalikut palju näha (kui sa tahad seda), suht ranged nõuded: jälgi ise omi asju, ära jäta seal äärelinna hotellis akent ööseks lahti jne (meil tõmmati ka kahel kutil asjad ära, aga need olid öösel joomas käinud, hotelli magama tulnud, ise olid esimesel korrusel, aken pärani lahti ja kotid akna all??!!) ja lõpuk smõjus venekeelne seltskond ka hästi: nad temperamentsemad ja kentsakamd, eestlased oleks olnud igavamad ;-)
 
kah kati 12. mai 2004, kl 08.59
Kirjutasin just eelnevalt paar päeva tagasi omi kogemusi Viru Reisidega. Loe kui viitsid!
 
lenna 12. mai 2004, kl 13.35
käisin aprillis viru reisidega pariisis. jäin vägagi rahule. oli jah kakskeelne reis, aga väga toredad venelased olid grupis ja neid oli vähe; nägi vaat et maksimaalselt, kõik laabus. giid sai suure grupiga hästi hakkama. hotell, formul, äärelinnas on puhas ja korralik, aknaid muidugi lahti ei tohi jätta allkorrusel, aga sellest räägib giid ka... ma ei saa küll mid paha öelda kui aus olla
 
hi 12. mai 2004, kl 14.43
Ilmselt see sõltub reisiseltskonnast. Kogemus sellise seltskonnaga, kes oma makkidest muusikat bussis kuulasid nii kõvasti, et teisi häiris. ja kui seljataga tibi endale juukselakki ja lõhna päeh laseb nii, et mulle ka pool sellest satub. No, seltskond on ikka oluline, kellega reisida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!