Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
häälega reisima
 
liisukas 13. mai 2004, kl 22.17
kas teist keegi on käinud häälega euroopas. kui palju teil raha oli ja yldse mida soovitaksite, jagage palun oma kogemusi :P
 
kaduma jäänud tüdruku sugulane 14. mai 2004, kl 10.39
tead,ma isiklikult annaksin kerepeale kõigile hääletajatele.Kas siis tõesti on vaja nii väga seda põnevust,et minna riskima?Alati arvatakse,et minuga ei juhtu midagi......
 
mäks 14. mai 2004, kl 19.44
loe: trip.ee
 
päike 16. mai 2004, kl 00.27
http://www.parnu.ee/raulpage/sirts/

ise olen väga hääletamise poolt!! Sel suvel ka plaanis minna. Isiklikult pole veel pikemal reisil käinud,nii et minupoolsed kommentaarid esialgu puuduvad.
 
cassandra 16. mai 2004, kl 16.51
Ise olen käinud. Alguses on küll huvitav ja põnev, aga soovitaks sul mingi kindel sihtkoht siiski määrata, sest mingi aja peale muutub ka hääletamine rutiiniks. Ole valmis suhtlema 24 h umbkeelsete inimestega ja vastama päevas 60 korda ühtedele ja samadele kogemustele. Suhtlemis-ja müügitöö kogemuse annab see küll kõvasti. Raha võiks minigl määral ikka olla, et süüa osta, sest tühja kõhuga kipub tuju halvaks minema. Telki pole mõtet võtta, meie magasime magamiskottidega suure kile peal ja oli palju parem kui telgis. Mõne eesti rekkamehe käest võid küsida, kus nad tavaliselt peatuvad, sest eri riikide rekkameestel on välja kujunenud kindlad kohad. Hea oleks kui omaksid korralikke kaarte. Meil oli kaasas hunnik paberit ja markerid, kuhu siis sihtkohad peale kirjutasime, isegi kui autojuht seda kaugelt ei näe, siis vähemalt saab kirjapildis sihtkohast paremini aru. Kui mingeid konkreetseid küsimusi on, siis vastan meeleldi. Millistesse riikidesse tahad minna?
 
mäks 18. mai 2004, kl 16.13
mina olen käinud häälega reisimas nii telgita kui telgiga ja viimane variant on ikka parem, miinuseks on muidugi tassimine.
 
häälega reisija 22. mai 2004, kl 20.21
Mina käisin sõbrannaga häälega Itaalias. Väga tore reis oli, kokku käisime 12-13 päeva ja kõige suuremaks-toredamaks elamuseks oli Veneetsia. Uskumatult ilus ja romantiline linn ikka küll! Reisisime põhiliselt rekkameestega ja ööbisime nende autodes, meie sõbrannaga magasime ülemisel naril ja juht ise all. Ühe juhiga saime otse Itaaliast koju Eestisse ja temaga oli meil diil, et meie teeme tema kaasa võetud toiduainetest (kartulid, konservid, makaronid) süüa, ostsime puu- ja juurvilju veel juurde, sõime koos ja meie pesime nõud. Kõik olid rahul!
Telk oli meil ka kaasas, kuid selles ööbisime vist umbes 3 ööd ainult, raske oli seda aga tassida küll. Võib-olla oleks ilma telgita siiski parem, aga siis peab väga soe olema, niisama magamiskotiga hakkaks ikka külm kardetavasti.
Igatahes kui Eestisse tagasi jõudsime, rääkisime Valga piiripunktis Eesti tollitöötajatega ja nad pärisid, et palju meil siis reis ka maksma läks jne. Kui kuulsid, et ca 800,- EEKi nägu, lubasid kõik samal õhtul kotid pakkida ja järgmine hommik minekut teha. :)

Kuigi hääletamine on ikka üpriski ohtlike tegevuste killast, on siiski pisik tänaseni sees ja sellel suvel plaanis minna Hispaaniasse. Kuna sinna pikk maa, siis esialgne plaan on püüda sinna hääletada ja koha peal ka häälega ringi liikuda, kuid kojutulekuks premeerida end lennureisiga.
Nüüd vaid veel vaja mõni samasugune meeletu reisifänn leida nagu mina...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!