Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Baierimaale Tensireisidega
 
Kadri 15. mai 2004, kl 14.29
Tere! Lähen suvel Tensireisidega Baierimaale. Kas keegi on käinud? Kuidas muljed on? Ja äkki on kellelgi häid mõtteid, mida kaasa võtta ja mida mitte(ma lähen nimelt esimest korda).
 
ka 15. mai 2004, kl 19.10
Kas piisab ainult ID kaardist? Kas 9 aastane laps soodustusega?
 
käinud tensiga 16. mai 2004, kl 19.42
Olin kunagi tensireisil, hullemat alandust (reisifirma) poolt pole tundnud. Ehk on nad arenenud, head reisi
 
Cattu 17. mai 2004, kl 09.02
Viimasele kommenteerijale:
Ms siis juhtus???
 
arvan 17. mai 2004, kl 11.03
"käinud tensiga" käis kunagi nendega ehk siis aastal 93 ntx??? sel ajal olid ju kõik bussireisid suht tobedad - aga eks me siis olime ju ka vaesed me kõik...
mina pean praegusel ajal just tensireise, cassandrat ning embach toursi parimateks bussireiside korraldajateks!
aga eks rahulolu sõltu ka konkreetsest reisist, bussist, ja teenindavast personalist.
 
Susa 17. mai 2004, kl 11.12
Kirjutasin pika jutu siia laupäeval vist just Baierimaa reisi kohta...keegi on selle siit maha kustutanud :(
 
Blue cat 17. mai 2004, kl 11.39
Ah, eks inimesi ole igasuguseid. Olen isegi selliseid arvamusi kuulnud, et "korraldus ja firma lausa kohutavad, kuna ilmad juhtusid enamiku reisi ajast vihmased olema"! Või siis, et "rohkem ma küll kunagi sellise jama firmaga ei lähe- kord kui linna pealt poolt tundi hiljme tulin, kui kokku lepitud, tegi grupijuht mulle selle kohta märkuse ja grupikaaslased vaatasid ka viltuse pilguga"
Mõnele piisab reisi täielikuks ebaõnnestumiseks ka sellest, et bussis tema poolt parimaks peetud istekohta ei õnnestunud saada.

Mina olen küll muide Tensireiside poolt pakutuga väga rahule jäänud. Baierimaa on ka ilus :) Nii, et kindlasti mine ja naudi seda reisi.
 
Blue cat 17. mai 2004, kl 11.55
ahjaa, ja kuna olen päris palju bussiga mööd Euroopat ringi kolistanud, siis mõned näpunäited ka:
Kaasa on toiduasjadest mõttekas võtta veidi pakiputru ja tassisuppe (minu lemmik on kanapüreesupp saiakuubikutega), topsimakarine, näkileiba, viilutatud juustu (kindlasti ühekaupa pakitud) kuivatatud puuvilja, rosinaid, esimesteks päevadeks ka õuna ja jogurtit.
Viimastel reisidel oleme teinud peatusi nt Saksamaa supermarketites. Sealt saab edukalt toiduvarusid täiendada ja hinnad on ka väga mõistlikud. Tavaliselt on supermarketi juures ka mingi sooja toidu (kuumad võileivad, friikartulid) kaasa ostmise koht- väga mugav bussi midagi kaasa osta. Vett meeletult vedada ei tasu, seda saab iagst bensukast osta.
Kogu toit paki üldisesse kohvisse või reisikotti (mis läheb alla pakiruumi) ning bussi jaoks võta kaasa mingi väiksem kotike, mida on mugav lae alla riiulile panna ja kuhu mahub päeva toit. Ja siis hommikul teegi valmis nn "päeva pakike", kuhu paned asjad, mida arvad päeva jooksul ära söövat.
Bussi (eriti mugav on hoida koos toidupakikesega) võta kindasti tugev suur kruus, lusikas ja nuga, salvrätid (väga head on niisked beebisalvrätid), õhuke käterätt.
Võta kaasa ka mingi raamat või ristsõnad bussis igavuse peletamiseks.
Linnaekskursioonidele võta kindasti kaasa vihmakeep ja soojem jakk v tuulepluus (ükskõik, kui soe ilm ka ei tundu) ning veepudel. Minu arvates on kõige mugavam linnaekskursioonidel käia seljakotiga- sinna mahub kõik varandus ja mugav on ka. Seljakott mahub edukalt ka bussis istme alla. Ahaa, raha ja passi hoian hoopis kaelakotikeses (võimalusel on seegi riiete all)

Ja lõpuks- kindlasti häälesta end enne reisi positiivsuse lainele ning ole valmis olema tolerantne ja arvestav kõigi suhtes. Siis on reisimälestused kindasti palju ilusamad :)


Kui Sul veel küsimusi on, siis küsi aga julgesti- mäletan ise, kui paanikas enne esimest reisi selliste küsimuste pärast olin :)
 
Reimo 18. mai 2004, kl 18.23
Käisin eelmine aasta just Baierimaal ja jäin väga rahule, tore ja huvitav oli soovitan soojalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!