Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Reisikohver
 
Miss Piggy 15. mai 2004, kl 17.39
Mul oleks hädasti ja suht kiirelt vaja ühte reisikohvrit .. seda ratastega varianti.
Olen vaadanud poodides ja netis surfanud, kuid ega ma väga kallist kah endale soetada ei taha ..

Ega keegi ei oska soovitada, kust ma saaks odava reisikohvri?
 
hm ? 17. mai 2004, kl 09.47
Citymarketist ?
 
samad sõnad 18. mai 2004, kl 09.32
Olen neid vaadanud mitmes poes. Kui mõtled seda, mida võib lennukisalongi võtta, siis nende hinnad on alates nats üle sajast kroonist. Jube erinevaid on. Igas suuremas poes kotiosakonnas on neid. Võid osta mitmetuhandese või mõnesajase, see sajane on kardetavasti ühekordseks pruukimiseks ;-)
 
triin 20. mai 2004, kl 20.36
Kui plaanid osta reisikohrit ainult üheks reisiks, siis kõlbab ka see paarisajakroonine. Korraliku kohvri väljatõmmatav nn.sang on polstri taga, mis on lennukiga reisimisel vägagi oluline, oht pagasislihtsalt murduda. Veel tuleks vaadata kindlasti rattaid. Ideaalne oleks paarisrattad mõlemal pool. Olen kunagi kasutanud ümmarguste ratastega (rattad nagu pallid) kotti, mis esimesl reisil kinni kiilusid ning hädaga lohistasin kotti lihtsalt järel. Ratastest ei jäänud midagi järele,mingid klotsid ainult. Kui osatd suurema kohvri siis tasuks uurida ka külgedel olevaid sangade kinnitusi. Liiga suure koti puhul võivad nad raskuset näit. pagasi kaalule tõstmisel rebeneda. Lõppkokkuvõttes soovitan ka odavamat kotti osta spets.poest, kus on kompetentne müüja. Küsi julgesti ,nendel kottidel on veel igasuguseid lisavõimalusi mida siinjuures seletama ei hakka.
 
laena 21. mai 2004, kl 10.44
Kiiresti vaja - laena sõbralt. Odavat pole mõtet osta rattad kuluvad ära ja läheb lömmi ka - usu mind. ma ostsin kalli ja on nüüd pea kõigi mu spradega pool maailma läbi tuuritanud. muide, raha olen ma saanud tagasi juba reisidelt toodud kingituste näol. mina olen käinud sellega paar lähemat komandeeringut ja ühe kauge maa reisi ainult. Rattad korras ja kott kena veel. Seega kasuta sõbra abi!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!