Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Põhja-Norra (Tensireisidega)
 
Reimo 18. mai 2004, kl 18.31
Otsin reisikaaslast, kes tuleks seltsiliseks, oleks huvitavam mööda põhjamaid ringi sõita. Reis toimub 20-29.07.2004
 
... 18. mai 2004, kl 18.52
no aga kas kõik need ülejäänud bussis viibijad (ca 40) ei sobi reisikaaslasteks???
soovitan väga tensikate P-Norrat!
 
rita 19. mai 2004, kl 13.14
Olen käinud aastaid bussireisidel üksinda.Minge aga julgesti üksi. Ma olen alati leidnud reisidel lahedaid tuttavaid ,kellega suhtlen siiani.
 
kilbikas 19. mai 2004, kl 13.57
Tahaks kah julguse kokku võtta ja üksi bussireisile minna. Olen mitu aastat tuttavaid moosinud ja alati kellegi ka kaasa saanud, kuid iga kord mõtlen, et järgmisel korral lähen üksinda. Alati on bussiseltskonda juhtunud päris palju üksikuid, kes on väga vahvad, aga ikkagi- enne üksimineku otsustamist tekib kahtlus, et äkki seekord polegi kedagi teist üksikut ja siis polegi kellegagi koos olla jne.....

Põhja Norrasse tahaks väga tulla, kui paraku see aeg ei sobi :(
 
eve 22. mai 2004, kl 14.37
Käisin eelmisel aastal Põhja-Norras ja võid julgelt ka üksi minna. Käisin Tiit reisidega , aga seal suurt vahet pole, marsruut põhiliselt sama ma arvan. Loodus on võrratu. Süda siiani fjordide vahel. Seda aega on muidugi väga napilt, vaadata palju. See loojumatu päike seal Nordkappis. Kui sul on olemas kaamera, siis saad unustamatuid hetki filmida ja seda ka bussi aknast. Fotokaga lihtsalt ei jõua niipalju jäädvustada kui tahaks. Head reisi sulle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!