Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kes käinud Nizzas?
 
kiti 20. mai 2004, kl 10.24
Jagage palun oma kogemusi. Mind just huvtab meelelahutuslik külg. Et mdia seal oleks võimalik teha ja kuhu kindlasti minna. Kust saab rentida kõige sootsamalt rendiauto. Milline on ööleu ehk siis kus saab õhtul tantsida ja veini limpsida?
Kõik mõtted ja kogemused teretulnud :)))).
 
jeekim 20. mai 2004, kl 20.13
Seal elab pidevalt 4-8 eestlast üliõpilased!Kõike on baarid(popid kohad väga täis),discoteegid ka swingerite klubid(sissepääs 100-200 eur).Rent-a Car-ist(asub promenaadiga paralleelsel tänaval lennujaama poole kesklinnast 3-4 km.) peaks saama 29,90 eur auto peab kindlasti krediitkaart olema laenutuseks.Tantsida ja juua saab igalpool ´aga popp kohtadesse kõiki ei lasta turva otsustab!(ilusatel naistel pole probleemi kui enam vähem kained).Väljamaaste baar on "kolm kuradit" turu kõrval asub!Sadamas võib merikarpe sööma minna asub kesklinnast kaugemas nurgas seal käivad üldiselt kohalikud jne.jne.vaata ise! Araablased tahavad muidugi kõigile naistele kohe taha keerata ja abielluda!
 
Käinud ja näinud 24. mai 2004, kl 16.13
Broneeri auto juba Eestis ära, see tunduvalt odavam. Soovitan Europcari. Auto saab kätte Nizza raudteejaamast. Soovitan kindlalt ringi sõita, mitte Nizzasse istuma jääda. Mine Monacosse, sõida mägedesse (seal Euroopa suurim kanion), San Tropesse, Cannes'i, Marseille'i. Kui võtad telgi kaasa, saad soodsalt kämpingutes ööbida. Neid seal palju, kõikjal pesemisvõimalused olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!