Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Ungari
 
kana 20. mai 2004, kl 19.21
on keegi käinud?
kuidas seal eluolu on?
hinnad?
kas rahvas sõbralik?
kas tänavad puhtad? (eestiga võrreldes)

Varsti on minek
 
jeekim 20. mai 2004, kl 20.21
Mis muretsed see ju euroopa liit me ühine kodu:))))
Paljud käinud seal!
hinnad ikka soodsad
rahvas tore võtavad napsu ka võõrastega
 
gyöngyi 21. mai 2004, kl 09.39
Juba nõuka ajal oli meiega võrreldes välismaa.
Budapest on kole tume ja sünge. Mine Egerisse või nendesse stalaktiidi- ja stalagmiidikoobastesse. Balatoni äär on muidugi kena. Rahvuslik uhkus on väga kõrge, mis ei tähenda ülbust.
 
rita 23. mai 2004, kl 07.07
Olen aastaid tagasi korduvalt Balatoni ääres Siofokis puhkamas perega käinud. Ei oska küll praegust aega hinnata, aga puhas on küll ja inimesed elatuvadki seal turismist. Ungarlased on väga lahked ja sõbralikud. Kui kaalu tahad jälgida, siis on küll tohutult raske, toidud on väga odavad, maitsvad ja üle mõistuse suured. Budapest on ka väga kena ja vaatamist palju. Egeris käisime mineraalveebasseinides Mustust üldiselt karta ei ole, vast lõunapool Balatoni on rohkem mustlaste piirkond. Seal on hoopis vaesem elu. Plaanime jälle minna perega ja oma autoga.
 
kraat 26. mai 2004, kl 01.13
oi, ungari on super!!! tõega!
*ääretult sõbralik rahvas (selle tagamiseks võiksid mõned elementaarsed väljendid endale selgeks teha);
*väga ilusad linnad ja ka loodus (ainuke jama - järvesid, milles lihtsalt niisama ujumas käia, nagu eestis, neil ei ole);
*ilm on suviti väga meeldiv (päeval vb palav, aga õhtuti nii mõnus, et aina jalutaks, mis sellest, et südaöö ammu möödas);
* veinid-söögid-suhtumine on samuti kiitustväärivad.
soovitan!
puhas ja euroopalik. uhked on nad küll - on vast ka põhjust, ungari RIIK sai mõned aastad tagasi 1000 (jah, TUHAT) aastat vanaks. ja olid ajad, kui ungari piire uhusid 4 mere - musta, aasovi, lääne- ja vahemere - lained. jnejne.
+ ungari rahvalaulud on väga ilusad! rahvamuusika üldse. kõik need tulised tshaardassid ja kurvad siralomid. mmm. igatsus tuleb peale!
 
Näitsik. 01. juuni 2004, kl 16.20
Hmm.. no üks asi veel mida Ungaris kindlasti silmas pidada on, et..kui mahla ostad, siis uuri hoolega pudelit, suhteliselt suur tõenäosus on mahla pähe ikkagi veini osta. Vol.e tasub uurida eriti juhul kui hind mahla kohta eesti mõistes soodus tundub olema :))
Aga muidu, ilus on tõesti!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!