Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Läti-Riiga
 
helekollane lõngakera 21. mai 2004, kl 18.57
Nii nii, plaanis üks nädalavahetus Riias veeta. Kindlasti külastame Veeparki(Jurmalas) ja ka Lidot. Kas keegi oskab veel soovitada kohti mida külastada võiks.Kus süüa,kuhu õhtul välja minna, kus poodides kolada ja oste sooritada jne.


Tänud ette juba!
 
tulehark 21. mai 2004, kl 19.55
poisid käisid mootorite muuseumis,olevat väga huvitav olnud.tagasiteel võiks Sigulda rippraudteel sõita(50 km siinpool Riiat).söögikohana linnaäärne Lido.
 
josper 22. mai 2004, kl 11.24
autode muuseum asub linna sõites enne esimest kaubanduskeskust Alfa vasakule ja see on tõesti väga huvitav. Kesklinnas tasub käia Peetri kiriku tornis, toomkirikus, Mustpeade majas, okupatsaioonimuuseumis, Riia turul ja muidugi jalutada lihtsalt vanalinnas. Sööma tasub kindlasti minna Lidosse /teletorni vastas/ ja seal tasuks enne tutvuda kõikidel korrustel pakutavaga ja alles siis teha oma valikud. See on ka pea ainus koht, kus saab maksta vaid sularahas, mujal igal pool saab tasuda pangakaardiga. Kaubanduskeskus on ka raudteejaamas /vist Oregon/ ja lisaks peatänavatel suurel hulgal poode.
 
nipi 23. mai 2004, kl 14.32
Josper mis jamad, Lidos saab maksta pangakaardiga!!! Loomulikult on soovitav eelnevalt vaadata kõik kolm korrust läbi, aga parim on siiski keldrikorrus( isiklik eelistus).Muus osas õigus. Kaubanduses hinnad samad, mis Eestis, ainult turg on oluliselt odavam ja väga suur.
 
pärm 24. mai 2004, kl 14.01
Ainult vene kõõgi Lido on ka väga hea. See asub suurest veskitega Lidost kesklinnast välja suunal esimeselt suurelt ristmikult (midagi ristmiku ja ringi vahepealset) paremale elumajade vahele ja siis on vahva vene stiilis kohake absoluutselt nämma köögiga :)
 
josper 24. mai 2004, kl 16.08
to nipi
viimati käisin selles Lidos veebruaris ja siis (ja ka enne seda ) ei saanud seal maksta kaardiga. Seal on küll olemas Unibanka automaat ja saad raha välja võtta. kui aga nüüd juba saab, siis on ju vaffa! Eks katsetan uuesti
 
T. 25. mai 2004, kl 12.52
5.ja 6.juunil on Riia vabaõhumuuseumis võimas käsitöölaat.
Meie pere läheb kolmandat korda, nagu traditsioon või nii.
See on võimas, palju huvitavam ja suurem kui meie laadad.
Soovitan soojalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!