Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mida soovitate
 
1 päev pariisis 21. mai 2004, kl 19.37
hotell siis eiffeli torni juures aga mida soovitate kindalsti veel vaadata selle ainukese päeva jooksul. ja mida ei soovita, on ka teretulnud :)
 
Linda 21. mai 2004, kl 23.03
See yks paev jaab muidugi napiks -isegi nadal jaab vaheseks selles suureparases linnas, aga hea ylevaate saab muidugi laeva soidul mooda Seine'i, Monmartre on ka lahe, kui jouab siis ka Pompidou keskus. nii et ilusat reisi:)
 
asjamees 21. mai 2004, kl 23.41
Kahtlemata tuleks külastada järgmisi kohti. Louvre, la Sainte Chapelle,Musee D`Orsay.
Küsimuste tekkimisel/surema huvi korral vastused @
casablanca@hot.ee
 
nt 22. mai 2004, kl 18.31
Ülevaate saamiseks soovitaks samuti laevasõitu (enamikel vist giid ka olemas) + Montmartre + Champs Elyseel jalutada (n-ö Pariisi selgroog). Kui esimene kord Pariisis ja ainult 1 päev, ei julgeks soovitada Louvre'i külastamist - aega kulub palju.
 
reisija 22. mai 2004, kl 22.50
olen minagi paari päeva kaupa pariisis olnud. Nõustun eelpool arvamistega. Aga esimesel korral, kui pariisi jõudsin, käisin just Louvres mona lisat vaatamas, et oleks ka nähtud. mis siis, et ilmatu suur loss, ega kõike korraga ei peagi vaatama. D Orsay oli tõesti väga hea koht, kuigi ka üsna suur, hommikupoolik kulus viivuga. Sinna tuleb hommikul minna ja arvestada järjekorraga.
Jalutada Eliseel on hea mõte, heas "kohalike" restoranis süüa, võtta aeg maha ja mitte narveerida, et ainult üks päev pariisis - küll neid tuleb veel.
Head reisi.
 
ehhee 24. mai 2004, kl 19.24
käiks kah ära eiffelis, siis kindlasti montmantre...louvre ei soovitaks - kui just pole eluunistus olnud mona lisa originaali näha (kui yldse ünnestub midagi näha sellest meetrisygavusest orvast saja vadistava jaapanlase selja tagant;)ja jalutaks chapms elyseel. pompidou keskus nii väikse ajaga pole ka haaratav...
 
reisija 24. mai 2004, kl 20.16
1 päevaks:

Eiffeli torn, Triumfikaar, Champs Elysees, Concordia väljak, Louvre VÄLJAST. Sees käimiseks on päevi vaja.
Veel Jumalaema kirik, Luxembourgi aed....
Kui tahtmist, aega ja viitsimist, siis laevareis Seinel on lahe, seda eriti õhtul pimedas.

Ja ära unusta mõnda mõnusasse tänavakõrtsi maha istuda, klaas veini ja taldrikutäis sööki tellida ning möödjaid ja ümbrust nautida!!! Küll nendesse kohtadesse, kuhu esimesel korral ei jõua, lähed järgmisel korral.

Ja kaarti vaadates pea meeles, et Pariis on VÄGA SUUR LINN!!!! Eriti siit Eestimaalt tulles.
 
kats 24. mai 2004, kl 21.18
Kõige asjalikum jutt "reisijal".
Omalt poolt soovitaks Ladina kvartalit.
Mulle väga meeldis ja pole Jumalaema kirikust kaugel kah.
 
tore 30. mai 2004, kl 16.17
aitäh kõigile!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!