Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Rimini
 
Ay 24. mai 2004, kl 09.54
Ka keegi on käinud ja kuidas oli?? sõit on lähemal ajal ees ja tahaks rohkem teada.
Jagage kogemusi!
 
õnneriisikas 24. mai 2004, kl 14.36
Tore oli. Soe ja melu ja lõbusad inimesed. Käisin juuni alguses ja ilmad olid palavad, päeval umbes 30 kraadi, öösel alla 25 ei läinud ka. Meri soe ja imeliselt sinine, iseäranis õhtuti. Palju pisikesi poekesi, rannaäär hotelle täis, igal oma tantsuõhtud
:-)
 
Merle 25. mai 2004, kl 13.30
noh, rand on mõnus.
ehk siis vedelema-peesitama võib täitsa minna, suht lahe koht on vanalinn-rannarajoonist tiba eemal, aga siuke vaatatav, kuigi ka sellega saab ühe päevaga ühele poole..:)vanalinnas oli hommikuti turg-sealt sai häid ja odavaid kohalikke puuvilju jmt, igast nänni ka-kotte-värke...hilpe...mis veel...Grand hotelli võiks ära vaadata...
nädal on piisav, kahega hakkas juba igav
 
Saara 26. mai 2004, kl 13.32
Oi mine kindlasti, väga lahe. Ja diskoteekides käi ka, eriti seal, kus oli kahekordne. Rand on mega, külasta ranna baari nr 55. Osta kindlasti odavaid jalanõusid ja kotte. Ja ekskursioonidest võta Veneezia ja San Marino. San Marino on käibemaksu vaba ja saad sealt odavalt igasugu träni. Ja pealekauba seal räägivad enamus vene keelt :-)
AA, ja üks asi veel. Ära jumala eest itaalia meestesse ära armu, iccccc
 
Ay 27. mai 2004, kl 10.28
To Saara: lähen pulmareisile... :-)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!