Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
volareweb
 
aliina 25. mai 2004, kl 08.10
hei kõik milaano sõitjad.
ehk annaksite infot kes on sõitnud juba tallinn-milano-tallinn, ülalnimetatud lennufirmaga, kas eraldi tuli veel kuskil maksta lennujaamamakse....piletit ostes ütleb küll, et maksud sees, aga kui pilet käes on seal kirjas, et siiski lisanduvad...
niiet kes juba ära käinud andke teada, kas maksite ka kuskil veel otsa ja kui palju
tänud
 
kati 25. mai 2004, kl 11.16
Kirjutasid, et kui pilet käes, siis on kirjas, et lennujaamamaksud veel lisanduvad. Aga piletit sa ei saagi ju Volarega lennates enne kätte, kui lennujaamas vahetult enne lennukisse minekut. Kuidas sul sai pilet juba praegu käes olla ja lennanud veel ei ole? Krediitkaardilt võetakse raha maha (1500 läks minul)ja sain Volarest kinnituskirja koos koodiga, mille esitan lennujaamas enne lennu väljumist. Minu meelest küll rohkem midagi tasuma ei pea.
 
margit 25. mai 2004, kl 14.07
Ostsin ise ka eelmine nädal nii pileti ja eeldan küll, et ma midagi rohkem maksma ei pea. kõik feed olid ju lisatud juba.
 
aliina 25. mai 2004, kl 15.56
jah ma mõtlengi seda väljaprinditud maili - piletit; seal kirjas ET VÕIB lisanduda...seetõttu uuringi, et ebameeldivaid üllatusi ei tuleks
 
keit 25. mai 2004, kl 16.50
Lugesin broneeringu kinnituse/e-maili läbi, kuskil pole kirjas, et mingid tax'id võivad lisanduda ( v.a. nö. trahvid, kui sa võtad rohkem lubatust pagasit vmt.)
 
mari 26. mai 2004, kl 11.18
kui netist kinnituse saad, siis seal on ju kirjas, palju lennujaamamaks oli.
 
helmi 27. mai 2004, kl 07.49
See lennujaamamaks on ka internetis väljas kui broneeringu teed. Seega tõesti tõesti - paremal juhul on pilet võimalik kätte saada 1500 (mis sisaldab ka makse) eekuga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!