Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
giidindusest
 
mai 26. mai 2004, kl 09.39
Suveks otsitakse erinevaid giide Tallinna saabuvatele gruppidele ja kruiisidel osalejatele. Oleksin huvitatud Tallinnas tegutsevate giidide kogemustest linnaekskursioonide läbiviimise osas (saatja/giid). Tean, et ekskursioonid kestavad umbes 4 tundi.Aga olen huvitatud, kas (linna)marsruudid on ekskursioonifirmade poolt eelnevalt paika pandud ja kas kogu jutt,mida räägite on mingite materjalide näol olemas või tuleks see ise kokku panna? Kuidas olete rahul tasuga? Tänu igasuguste nõuannete/kogemuste eest!
 
.. 26. mai 2004, kl 11.02
sul peaks vast tallinna giidi eksma läbitud olema - alustuseks!
marsruut reeglina paika pandud ja enam-jaolt on ka materjalid reisibüroo poolt olemas. alati saab teenida "lisapunkte", kui suudad ise midagi juurde rääkida, ja kuivi ajaloolisi fakte ilustada st. põnevaid seiku-juhtumisi rääkida:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!