Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Arvamused palun;)!
 
Ulrike 26. mai 2004, kl 20.31
Pole kyll päris reisiteema aga delfist sobivamat ei leidnud. Yhesonaga, käinud-näinud inimesed, kui teil oleks valida kas elada Iirimaal voi Inglismaal siis kumba eelistaksite? Ja mis pohjusel?
 
josser 28. mai 2004, kl 14.45
mõistus ütleb, et Iirimaa. Iirlased võtavad su kiiremini ja paremine omaks. Inglased pea mitte kunagi. Kindlasti on iirlastega kergem suhelda, ka nemad on palju kannatanud nagu meiegi ja see seob
 
Helen 01. juuni 2004, kl 02.19
To Josser: Misasja sa ajad?Kas sa oled ise elanud Inglismaal?
Inglased ei v6ta omaks?Olen elanud Inglismaal vahelduva eduga juba 6 aastat.Ma pole kunagi kohanud Eestis nii toredaid ja s6bralikke inimesi kui siin.Nad v6tavad nii ilusti omaks sind
ja uldse on toredad.Mu s6branna elab Iiris ja tema arust ei meeldi iirlastele valismaalased.Aga ka iirlased on yldiselt vaga toredad inimesed.
Kas sina Josser oled kunagi Inglismaal elanud?Kui jah,siis oled vist meeletult ebameeldiv inimene,et sind omaks ei v6etud siin.
Kui ei ole siin elanud,siis ei ole eriti ilus teha kommentaari,mis on negatiivne.
 
... 01. juuni 2004, kl 14.42
To Josser: Kas sa ei arva,et akki hoopis on rohkem kannatanud ja seega rohkem kibestunud????
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!