Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
elama Itaaliase
 
Kati-Mai 26. mai 2004, kl 21.02
On suur-suur soov kolida Itaaliase elama, täpsemalt kas Torinose või Milanose. Tegelikult ei tea ma sellest kohe mitte midagi, lihtsalt olen meeletult armunud Põhja-Itaaliase ja see on see koht kus ma tahaks oma ülejäänud elu veeta. Olen tutvunud seal paljude inimestega ja saanud sealt ka palju uusi sõpru ning ka kallima. Mida ma peaksin edasi tegema, kuhu minema, kellega ühendust võtma? Või on parem, kui see jääks ainult unistuseks ja seal aint puhakamas käia?!
 
mari 26. mai 2004, kl 22.25
kõigepealt peaks kallim su ametlikult ära kosima, siis on kõik palju lihtsam:) No eks ikka töö- ja elamisloa taotlemisega algab kõik, enne muidugi otsi töö endale.
 
hmmm 26. mai 2004, kl 22.47
kas su sõbrad siis ei aita sind? ja tööluba pole vist enam vaja?
 
& 26. mai 2004, kl 23.16
Itaaliasse on veel tööluba vaja.
 
zeta 27. mai 2004, kl 07.53
Mine kysi aga julgelt eestis itaalia saatkonnast,mida on vaja.Kui tahad minna oppima ja tootama.Kindalt on vaja juba tookohast dokumenti (voi)koolist paberit.Siis kui need on kaes,saad eestist n.o viisa,mille pead minema registeerima questuras.(nii oli varem)Nyyd vist aitab paberitest ja void minna otse itaalias questurasse.Aga parim on ,kui kysid saatkonnast.
Edu!
 
mari 27. mai 2004, kl 10.10
3 kuud võib ju ainult ilma mingite lubadeta koha peal olla, edaspidi on ikka elamisluba ja tööluba vaja.
 
d 29. mai 2004, kl 14.52
Torino on küll kohutavalt räpane ja ebameeldiv linn.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!