Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Armunud saksamaasse
 
mari 31. mai 2004, kl 20.47
Mulle väga meeldib Saksamaa ,sakslased ,sksa muusika ,ühesõnaga kõik mis on saksakeelne ja meelne.Kolin suvel elama ja töötama
Baierimaale,kas on keegi kes on sel kandis elanud.
 
K 31. mai 2004, kl 23.07
ei lähe küll teemasse, aga ma armastan/jumaldan ameerikat. kaks korda seal käinud ja nii kui meenutan, tulevad kõhtu liblikad justnagu sel ajal kui oled armunud ;) tahaks nii väga sinna tööle ja elama minna. meeldib sealne kultuur ja inimesed on hoopis rõõmsamad, abivalmis alati jnejnejne. kuid samas on osad ameeriklased sellise suhtumisega, et nemad on jumalad, teised aga .... :/ :'(
 
Konn 01. juuni 2004, kl 11.08
Elasin seal aastakese, minu arust on elu-olu vaga Eesti sarnane. Mis mulle seal ei meeldinud oli sakslaste silmakirjalikkus - näo ees on head ja siis tagaselja arvustavad ja teine miinuspunkt on nende välismaalaste vaenulikkus. Aga muidu loodus on muidugi fantastiline ja samas on seal alati väga kodune tunne , vast selle aastakese tottu+ minu arust sarnasus Eestile.
 
sisley 01. juuni 2004, kl 11.52
ka tohutult jumaldan Saksamaad! :)
 
Lisaveeta 02. juuni 2004, kl 09.38
Võin ausalt tunnistada, et Saksamaal on kauneid kohti ja armsaid inimesi- aga minu viimane reis sinna jättis sakslastest suht kesise mulje. Välismaalaste vaenulikkusega olen päri- nagu taanlased ses suhtes. Mitte, et ma neid süüdistaksin selles aga miskit vaimustavat... ei ole lihtsalt minu jaoks:(
 
CaRita 02. juuni 2004, kl 11.59
Tahtsin just püsititada teemat Saksamaa kohta...;)Kuna näen,et siin on nats saksalembeseid liikumas,siis minu küsimus oleks:teab keegi sellist bändi Saksamaalt nagu TakeFive?(http://www.takefive-tanzmusik.de)Ootaks natuke tagasisidet.

Ise olen ka üsna suur saksamaa austaja ja eelpool kommenteerijatele ei ole mina küll kokku puutunud sakslastega,kes oleksid välismaalaste suhtes vaenulikud,pigem vastupidi;)
 
irma 02. juuni 2004, kl 14.55
Ka mina armusin Saksamaasse lootusetult, kui sinna umbes 10 aastat tagasi esimest korda läksin. Nagu näha, ma polegi ainus, kaugeltki mitte.
 
- 02. juuni 2004, kl 16.32
Mari, kuhu kanti Sa täpsemalt plaanid?
 
ei mõista 04. juuni 2004, kl 23.06
Ee... kas see on libateema? No seletage mõistmatule, mida te ses saksas näete. Ok, lõunapool ilus loodus - nõus. Aga Kogu ülejäänud maa on ju linn linnas kinni ja vahepeal põllud. Metsad seal meie mõistes pargid. Majandus pole seal ka enam viimasel ajal mingi "ime" ja linnad kõik türklasi täis...
Ah, ega ma ei taha ju saksat maha teha, lihtsalt ma ei mõista, mis seal nii vaimustavat on. Kui keegi ütleb näiteks: armunud Hispaaniasse (Kreekasse, Hiinasse, vm) - ma ei pruugi tema tundeid jagada, aga ikkagi mõistan, sest seal on olemas miski, millest saab vaimustuda. Seletage, mis on saksas see "miski".
Äkki on asi hoopis selles, et te pole palju mujal käinudki?
 
siki 14. juuni 2004, kl 23.39
KULTUUR - Ameerikas??? Point ju selles, et oma seal olemise ajal on nad suutnud ainult kitši ja kunstlikku kultuuri tekitada.
(Oskan sõna võtta sest olen sel pikamat aega elanud), aga fännan seda maad ikkagi ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!