Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
tuneesia
 
triin 31. mai 2004, kl 23.30
kas keegi oskab midagi kirjutada Almaz hotelli kohta ´Hammametis Tuneesias ja kuidas ilmaga lood praegu on,ette tänades.
 
n29 01. juuni 2004, kl 16.34
Just tulime sealt. Minu meelest igati OK. Kes viriseda tahab, see ikka midagi leiaks. Reisikaaslased, kes viibisid Sousses hädaldasid palju rohkem. Hotell iseenesest piisvalt suur (võrreldes teistega ikka väiksemapoolne), väljas ilus ja mõnus bassein, igati nunnu DJ-ga(nii, et araabia muusikat kuuled iga päev)samuti olemas ilus ja suppsoe sisebassein. Samuti leiad basseini ääres ka muud tegevust(nt.aeroobika, kõhutants jne.) Söögid igati OK. Teenindus normaalne. Võimalusel kauple sisehoovi poolne tuba. Kõigil selles osas muidugi ei vea. Rand umbes 200 m kaugusel.
 
ka mineja 01. juuni 2004, kl 21.46
Kas teil oli rahvast ka loteriimajutusega?
 
n29 02. juuni 2004, kl 08.22
Minu teada ei olnud, kuid meil oli kampaania 2 ühe hinnaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!