Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mida kaasa iirimaale?
 
nõutu 01. juuni 2004, kl 10.20
kas keegi seal olijatest, käinutest oskab öelda mis peaks kindlalt kaasas olema. Mis dok jne. kas mõtekas tirida suur toidulaar ja reisiapteek siitpoolt, või on hinnad seal enam-vähem talutavad ? Sorry kui küs. tundub loll aga ei tahaks mingi jama otsa sattuda kui võiks ehk ennetada. Pole suur reisija ja nüüd lähen pikemaks ajaks. Suured tänud abi eest.
 
Adeele 01. juuni 2004, kl 11.04
Suur toidulaar???Kui sa lendad void kaasa votta ainult 20 kg! Ja reisiapteek? Minu teada tohid sa ravimeid kaasa votta ainult enda tarbeks ja muidugi mitte koiki, netis on kuskil kindlasti ka loetelu, milliseid tohib kaasa votta ja millistel peab mingi arsti kiri kaasas olema.Ma arvan kyll, et tollionudel tekib kysimusi, kui sul hullult suur tablakate hunnik kaasas on, sellest peaks sa isegi aru saama.dokument? Pass ikka loomulikult. Ja Iirmaa hinnad ja talutavad? Iirimaa on kindlasti yks kallimaid riike Euroopas - kui Soomes oled kainud, siis hinnad on enam-vahem sama korged. Uuri palun internetist, minu arust on see elementaarne, kui sa kuhugile soidad ja eriti veel pikemaks ajaks.
 
miniminni 01. juuni 2004, kl 18.52
Tere!
Käisin eelmisel aastal šotimaal. Kuna need riigid ei asu üksteisest kaugel, siis siin mõned soovitused minu poolt. Kaasa võiks näiteks võtta adapteri. Arvan, et toiduhinnad on enam- vähem talutavad, vähemalt šotimaal olid küll (kauplustekettides nagu asda ja tesco- sealt mõnda asja saada isegi odavamalt kui eestis). Sellistes kohtades, kus liigub palju turiste, võivad hinnad olla väga kõrged. Toiduainetest võid kaasa võtta midagi sellist, mis jääb eestimaad meenutama (ntx šokolaaditahvel või küpsisepakk). Ravimite kohta ma palju ei oska öelda, kuid arvan, et need on pisut kallimad kui eestis.
Vahvat reisi Sulle!
M.
 
nõutu 01. juuni 2004, kl 21.03
suured tänud Sulle :)
 
Altamira 05. juuni 2004, kl 20.03
Adapter on jah hea asi kaasa votta!
Odavad soogid- Tescost, Superquinnist, Dunnes storest. Kallimad kohad on Centra ja Londis. Nad on kaua lahti, moni 24 tundi kah.
Eesti komme vota enda tarbeks, kohalikele on Eesti sokolaad liiga moru. Nad on vaga lahja piimasokolaadiga harjunud.
Soovitan kylastada kohalikke "chippers"eid. Saad friikartuleid suure koti kui isu on millegi lihtsa jarele. Aga ara aadikat lase panna!!!
Valmis tehtud voileibu saab igast poest.
Muidu on Iirimaa jah paris kallis koht. See-eest on see maa ise super!
Ilusat reisi!!!
 
hirwh 07. juuni 2004, kl 14.53
Iirimaa on igas mõttes p.a.s.k.: pole seal mingit kultuuri, mida vaadata ja hinnad on kõrged, kuigi restoranide köökides võib sita.sees liugu lasta. Parmude paradiis.
 
ilus 07. juuni 2004, kl 15.54
Iirimaa on tohutult ilus maa, eriti lääne lõuna ja põhja rannik. Pole midagi armsamat kui need väiksed muinasjutulised linnakesed. Kallis ta on aga mis puutub parmude paradiisi, siis aprillis kui seal käisin on pubid igati viisakad peale seda suitsetamis seadust. Inimesed on sõbralikud, kui autoga mööda sõitsime alati tõsteti tevituseks käsi. Muuseas väga puhas maa. Soovitan proovida B&B:d, igati hubased, ja odavamad kui hotellid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!