Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Eestile tuur peale
 
NESSA 01. juuni 2004, kl 11.30
Oleks plaanis siis Eestimaale tuur peale teha. Telgiga. Avastada meie ilusaid kohti. Kes on käinud ja näinud,andke teada,mida peaks kohe kindlasti nägema ja kus oleks mõnus telk üles panna. ette tänades
 
cassandra 01. juuni 2004, kl 15.54
Olen iga suvi niimoodi mööda Eestit ringi reisinud, tavaliselt häälega. Telgi võid panna igale poole kust ära ei aeta. Tavaliselt, kui ilusasti küsida, saad kasvõi kuskil linnas kellegi hoovi panna või mõne kohviku territooriumile. Meie telkisime isegi Kuressaare lossivaremete vahel. Minna tasub kindlasti saartele. Hiiumaale, Saaremaale, Vormsile, Kihnu - ise olen nendel saartel telgiga käinud. Väiksematel saartel tasuks rattad laenutada ja nendega ringi sõita, kuigi teed suhteliselt halvad. Peipsi äärde tasuks minna. Alajõe ja Kauksi on tuntuimad kohad, aga terve Peipsi-äärne on täis ilusaid väikseid kohti.
 
merike 01. juuni 2004, kl 16.55
Minu lemmikmarsruut on Pärnu poole,Audru jms,sealt Karksi poole ja Rõuge Suurjärve äärde ÖÖbikuorgu,sealt võib Peipsi äärest Põhja Eesti kaudu tagasi.Tee peale jääb Võsu,Käsmu,Viitna ja Kaberneeme.
 
linnaplika 02. juuni 2004, kl 14.01
virumaale ja peipsi äärde. linnaplikale paras elamus.
 
Malle 03. juuni 2004, kl 12.24
Kindlasti Setumaale. Piusa liivakoopad,(selle juures on fantastiline ööbimiskoht- Päikeseloojangu puhkemaja- terve palkmaja 300 eeki ööpäev, vt puhkus RMK-S) ja Setumaa keskus Värskas. Väga ilus on seal ka Kõverjärv ja Kõverjärve puhkemaja.
 
väike päike 08. juuni 2004, kl 18.31
soovitan Ruhnu saart-elamus omaette-minna saab lennukiga,paadiga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!