Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
privaatselt puhkama sooja mere äärde
 
naine 01. juuni 2004, kl 11.55
tere,

oskate äkki soovitada reisi, kus saab lihtsalt mere ääres bungalos mehega kahekesi olla ja aeg maha võtta?.
ei huvita shoppamine ja kultuurireis ja ööelu jne...
 
Chaweng Beach 02. juuni 2004, kl 09.46
Mina soovitaks sul Taisse sóita. Koh Samuil ja Koh Taol (saared) on selliseid armsaid bungalowe küllaga. Need saared on järskude randadega, bungalow´id on ehitatud astmeliselt kaljudele. Kaljude vahel on selliseid armsaid looduslikke beach`e, kus on silmipimestavalt valge liiv. Korallid, türkiissinine meri, kus vesi on aastaringselt 27-28 kraadi soe. Maine paradiis.

Lendate Bangkoki, sealt sisese lennuga edasi Koh Samuile, kus on muideks maailma kòige ilusam lennujaam. Koh Samuilt pääseksite kiirpaadiga Koh Taole, kuhu sòit kestab umbes 1 1/2 tundi.

Nädalaks minna ei tasu, ikka kaheks vòi kolmeks. Reis sinna on ju kallis, aga kohapeal elamine odav.

Aga kuidas sa troopikas ilma kliimasedmeta bungalow`is vastu pead, see on iseküsimus. Olin ise hotellis kogemata kliimasedme välja lülitanud. Paari tunni pärast oli juba täiesti vòimatu olla. voodiriided läksid niiskeks, nahk muutus higist kleepuvaks...

Praegu seal päeval 35, öösel 29 kraadi.
 
tai 04. juuni 2004, kl 09.24
mina olen küll suutnud iga kord taimaal olles (ja neid kordi on palju :) leida konditsionneriga bungalow :) ja eriti toredad on sellised, mis on ehitatud otse vee peale, nii et rõdult ookeani ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!