Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Moskva
 
mann 01. juuni 2004, kl 12.44
Plaanisime rongiga kuskil 4-5 päevaks moskvasse minna. Kas kellegil on kogemusi, uurisin küll foorumi läbi aga ei leidnud küll midagi. Palun kogemusi kes viimasel ajal on seal käinud. Hotellide olukord, toidud? On jäänud ikka selline võõrastav mälestus...
 
Trulli 01. juuni 2004, kl 13.13
Kaisin kyll kaks aastat tagasi ja samuti rongiga. Rongisoit oli kyll vaga turvaline - meil oli 2-ne kupee ja seega vaga odus ja magada sai rahulikult. Hotelli broneerisime juba Eestis ja mind aitas Cassandra reisibyroo Kristiine keskuses. Oobisime hotell "Ukrainas", aga kindlasti aitavad nad ka teiste hotellide otsimisel. Hotell asus Kutuzovky prospekti juures ja ma ytlen, et ilusaimat hotelli ja rikkalikumat hommikusooki pole mina enam kuskilt saanud:). Restoranides kaisime nendes, mis olid "Lonely Planeti" raamatus soovitatud ja ei tulnud sugugi pettuda. Nii et ilusat reisi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!