Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
ööbimine
 
pipi 01. juuni 2004, kl 23.42
Suvel plaan minna perega (isa, ema, ja kaks last) Rootsi kaudu Taani (Legomaale) ja umbes samamoodi ka tagasi. Reisiks oma autoga. Kuidas leida ööbimiskohti (kämpinguid)? Kas reisibürood ka aitavad? Kui minna haagissuvilaga, siis kas peatuda ja ööbida võib seal kus endale meeldib,või on selleks ka oma peatuskohad? Kas kellelgi on kogemusi?
Aitäh.
 
reisija 02. juuni 2004, kl 01.01
Rootsis on kämpinguid piisavalt. Reisibüroodega pole mõtet jahmerdada kui telgiga lähed.
Osades (enamustes) oli paar aastat tagasi nõutav miski Scandinavian Camping Card olemasolu aga selle sai esimesest kämpingust osta...
Majakesi juulis reeglina võtta polnud, telgikohti leidus alati.
Maksis 3 a tagasi nii ca 100 SEK per auto/telk. Sealhulgas siis alati ka sooja veega dush ja wc. Osades kohtades miskid kööginurgad kah.
Meie leidsime kõik öööbimiskohad täiesti juhuvaliku meetodil ning ei kurtnud ühegi üle. Laste mänguväljakud olid ka igal pool olemas.

http://www.visit-sweden.com/gb/frontpage.asp (seal on lausa eestikeelne info)

http://www.camping.se/ (tohutus koguses kämpinguid, ära näe vaeva nende meeldejätmisega kui just Lapimaale ei lähe. Rootsi kesk ja lõunaosas on kämpinguid hulganisti, kui enam sõita ei viitsi, siis lähima paarikümne kilomeetri jooksul leiad mõne kindlasti)
 
rootsist 03. juuni 2004, kl 14.16
reisija räägib oiget juttu :)
 
Tiiger 05. juuni 2004, kl 12.27
Taanis on rangelt keelatud suvalises kohas telgi üles löömine.Kõik peab olema organiseeritud.Kuid kämpinguid on igas hinnas.Eriti odav on vist ju siis kui minna oma haagisega,iseasi kas praamisõidud tulevad odavamad kui koha peal haagise üürimine.(ma tõesti ei tea).Selle võite kuskile kohapeale jätta ja autoga ringi kärutada-ööseks tuleksite siis oma ööbimiskohta tagasi.Taani on ju oma pindalalt väiksem kui eesti.
Ehk pakuvad need lingid huvi
http://www.smaug.ee/kapu/jpg1/taanipaevik2.htm
http://www.lego.com/legoland/portal/default.asp?locale=2057
http://www.camping.dk/
 
pipi 07. juuni 2004, kl 08.47
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!