Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mida teha Münchenis 3 päeva?
 
miiu 04. juuni 2004, kl 10.54
hej kes armastasid Beierimaad, soovitage kas tasub viibida Münchenis nädalavahetus ning mida seal suve soojaga ette võtta?
 
mari 04. juuni 2004, kl 15.51
ikka tasub. Tasub tegelikult hoopis linnast välja sõita, nt Neuschwansteini lossi vaatama. Seal on neid losse muidugi veel hulgi. Linnas on mõnus olla Englischer Gartenis, saad saksa õllekultuuriga tutvuda:) Ja noh, 1 päeva võib ju šoppamiseks ka jätta:)
 
ehhee 08. juuni 2004, kl 19.10
deutsche museumi julgeks ka soovitada...
 
lioness 10. juuni 2004, kl 09.27
Jah, mulle jäi 2-st päevast Münchenis väheseks:)

Kesklinn on ilus. Raekoja kellamängu maksab kuulama minna, kui õigesti mäletan, siis on see iga päev kell 12. Inglise aed, seal kulub kaua:). Veel tasub käia kuulsal Müncheni Olümpiastaadionil (ehk see on terve suur olümpiapark), samuti teletornis. Kui teie peres on autohuvilisi, siis ärge jätke vahele BMW muuseumi (meie pere mehed olid seal sillas).

Ja palju on teha Müncheni ümbruses (kui on võimalik välja sõita). Baieri viimase kuninga Ludwigi lossid, Hilteri Kotkapesa (Austria piiri ääres), mõni lõbustuspark jne.

Ühesõnaga, vaatamisväärset on kuhjaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!