Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Taanimaa Legoland
 
Anu 05. juuni 2004, kl 21.24
Olete keegi seda külastanud ja kas kuskil legolandi ümbruses on normaalseid ööbimiskohti- kämpinguid. Kas tasub osta ühe või kahe päevapilet. Palun muljetage kuidas rahule jäite.
 
legolas 07. juuni 2004, kl 17.40
Kindlasti tasub osta kahe päeva pilet. seal on MEELETUD sabad, ühe päevaga ei jõua üldse midagi teha. kämpinguid seal on, aga ausalt öeldes oleks kõige targem varakult kodus valmis vaadata ja isegi ära bronnida. Seal lähedal on kohtadega kitsas, kui just telkida ei taha. meie läksime eksprompt juulis, väljavalitud kämping oli täis, aga seal olid nii kenad inimesed, et soovitasid ise üht teist kohta, helistasid ette, küsisid, kas kohti on, panid kinni ja märkisid meil kaardi peal koha ära. Nii et eksprompt saab ka, aga see võib nõuda otsimist-tiirutamist. Nö krundi peal on Legoland Hotell, aga see on õige kallis.
MS näpunäide, sinna tohib oma söögid-joogid kaasa võtta, kaval oleks külmkastiga kaasa tarida (seest saab võtta käru), sest esiteks on söögi- joogihinnad kirved ja teiseks peab ka nende järgi nii kaua sabatama, et mine lolliks. Lego poest tasub osta nii endale kui kingiks legosid, sest need on seal odavamad kui meil siin. mitte suhteliselt odavamad, vaid absoluuthinnalt odavamad, noh ütleme 200 eeku siin ja 150 eeku seal. Muu nänn on kallim nagu ikka.
 
ann 10. juuni 2004, kl 23.29
Mina käisin eelmine suvi. Ööbisim kohapeal nö krundi peal hotellis, on tõesti kallis- 5* ja igatüht neist väärt, enam lapsesõbralikumat hotelli pole elus näind, elamus missugune. Aga asjast - kohal tasub olla küll kaks päeva, esimene päev olime um 12-17 (reisiväsimus andis vist tunda) ja teisel päeval avamisest pea sulgemiseni välja ja tundus, et oleks veelgi olnud. Teisel päeval avastad kõike, mida eelmine päev tähelegi ei pannud, territoorium lihtsalt nii suur. Aga kindlasti oleneb ka laste vanusest ja temperamendist :) Mina hullusid söögisabasid ei näind ja põhjus on selles, et taanlased ise võtavad ka kaasa justnimelt enda piknikukorvid. Lauad-pingid on seal olemas.
Igaljuhul seda reisi soovitan soojalt, meil pojaga mega mälestused!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!