Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Autoga Frankfurti Maini ääres
 
Ema kahe lapsega 06. juuni 2004, kl 12.15
Mis arvate, kas tuleks odavam sõita oma autoga Frankfurti või reisida Eurolines'iga? Tahan 2 lapsega vanuses 6 ja 9 sõita suvel Saksamaale, bussipilet on üks ots 1600.- EEK täiskasvanule ja kaks 650.-EEK piletit lastele.
Hakkasime kodus arvutama, et Riiast Frankfurti on veidi üle 1500 km ja lisakindlustust ka pole enam vaja osta,et autoga tuleks kolmekesi veel odavamgi sõita, et isegi kui masin võtab 10 l 100jale benssu?

Poolat sõidaks siis päevaga ära, ei teagi, milline tee läbi Poola kõige otsem ongi, kui Frankfurdi suunda arvestada. Rekkad sõidavad ju ringidega, nonde sabas ka ei saa ainult sõita.


Tervisi!
 
Kurruvutt 08. juuni 2004, kl 14.26
Mine hoopis lennukiga. Nt Estonian Air pakub odavamatel päevadel ühte otsa veidi üle 1000 krooni + lennujaamamaksud (u 400). Tuleb bussihind, aga mugavus missugune.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!