Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Norra hinnad
 
akumemm 08. juuni 2004, kl 14.25
Tahaks varsti Norra natuke ringi vaatama minna.
Planeerime kesknorrat - Trollide tee; Briksdali liustikku ja seda kanti. Oskab keegi soovitada mida just vaatama minna ja mille eest kui palju (ja kas) raha küsitakse. Tahaks nii orjenteeruvalt arvestada...
 
käinud-näinud 08. juuni 2004, kl 17.40
briksdali liustik ja trollide tee teatavasti tasuta. mulle oli põnev Fjærlandi liustikumuuseum (vist oli ca 60 nok/nägu).
aga üldiselt uuri turismifirmade marsruute - seal on vaatamisväärsused kõik sees.
 
e 09. juuni 2004, kl 11.45
Käisime eelmine aasta juunis,nii et muljed veel suht värsked.
Kui lähete Bergeni, siis külastage Hanseatic Museumi, Bryggens museumi ja Schotstuene. Nende hindu ma eraldi ei tea, kuna meie võtsime Bryggen touri (70 NOK) ja kõik need muuseumid olid hinna sees. Bergenis soovitan sõitma minna ka Ulriksbanen cable car(70 NOK). See hakkab kõrgelt mäe otsast ja vaade linnale ning fjordidele mega.
Liustike juures soovitan ka seda liustikumuuseumi- Norsk Bremuseum (75 NOK).
Kindlasti soovitan võtta fjordides ühe laevasõidu. Meie sõitsime Geirangerfjordis ja see oli tõesti nauditav. See oli praamisõit(võttis peale ka auto) Hellesylt- Geiranger kestvusega 1,5 tundi ja maksumus 3in+auto 175 NOK.
Kindlasti soovitan külastada sellist linna nagu Alesund. See jääb küll Atlandi ookeani äärde, aga see linn väärib sinna sõitmist.
Ja muidugi Norra arhitektuuripärl Trondheimi Nidaros Domkirke (35 NOK). Seal toimusid ka viimased kuninglikud pulmad.
 
johanna 10. juuni 2004, kl 11.01
To e: äkki osakd midagi täpsemat öelda ka hindade kohta kaubanduses. Kui palju söök maksab jne.
 
--- 10. juuni 2004, kl 12.09
norra hindadel on rusikareegel, et number on sama mis meil siin, vahe vaid raha väärtuses (1 eek = ca 2 nok). ehk siis hinnad topelt!
 
pip 10. juuni 2004, kl 15.58
Geirangeri fjordis praamisõit on kah. Ise soovitaks küll Geirangerist mööda 63 teed sõita Grotli suunda siis on umbes 20 km pärast Dalsnibba platoo. Meile jättis just see hea mulje. Seda pole ka ühegi Eesti reisifirma reisiplaanis. Raha selle eest ei küsitud, vähemasti eelmine aasta mitte.
Trolli teele pole meil veel õnnestunud saada: alati kui me lähme on seal varing ja tee suletud. Mullu oli seal vist isegi keegi päris varingu alla jäänud ja hukka saanud.
Raha hoiad kokku kui suurema osa sööki siit kaasa vead- kui autoga lähed.
Meie suutsime neljakesi 17000EEku ära kulutada.
 
to --- 11. juuni 2004, kl 09.34
oot - hinnad ikka niipidi ju:
1 nok = 2 eeki.
 
to pip 11. juuni 2004, kl 10.07
seda dalsnibba platood pole seepärast kellelgil kavas, et sinna suure bussiga on jube jama sõita, iga bussijuht ei tulekski sõiduga toime! aga siiski paljud käivad seal ära (giidi-bussijuhi omavahelisel kokkuleppel). tasuta jah see võrratu panoraam!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!