Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Mida valida?
 
Triin 14. juuni 2004, kl 11.46
Kui valida, kas sõita rannapuhkusele Türki või Kreetale, siis kumba varianti te soovitaksite? Meri üks ja sama nii et vee temperatuuris kindlasti vahet pole, aga inimesed, hotellid jms.?
Ette tänades!
 
loll 14. juuni 2004, kl 12.25
mulle meeldiks kreeka, sest türklased tunduvad pisut hirmuäratavad. aga eks sa ise tead paremini
 
:.: 14. juuni 2004, kl 12.42
Türgi, kui on huvi AASIA elulaadi vastu. Kreeka rohkem euroopalik, tsiviliseeritum, mistõttu sellist kultuuriüllatust eriti ei tule. Seevastu Türgis on kõik teistmoodi, hinnad ka odavamad. Ja inimesed huvitavamad, tänavad mitteeuroopalikud... Raske seda ühe lausega kokku võtte.

Puhkus tuleb hea mõlemas kohas. :) Oleneb muidugi, kus sa Türki puhkama lähed, sest reeglina turistidele mõeldu on natukene vähem "teistmoodi".

Hääd puhkust! :)
 
kata 14. juuni 2004, kl 15.24
Mõlemas kohas olen 2 korda käinud (Kreetalt tulin 2 nädalat tagasi). Ei oskagi öelda kumb rohkem meeldib. Türgi on tõesti odavam ja väiksema raha eest saad parema hotelli. Samas jälle Kreeka on korralikum, kaupmehed ei ole nii peale tükkivad, kuid samas on kõik ikka sõbralikud jne....

Kui tahad kirjuta ja küsi
vastan pikemalt
terv.kata
 
,,, 14. juuni 2004, kl 20.45
Nagunii lähed ju kuurortile ega seal ju suurt vahet pole. Kui nende vahel valida siis vist ainult selle järgi et ühes kohas natuke odavam. Mina läheks vist Kreetale.
 
piiga 15. juuni 2004, kl 01.25
võiks ikka Kreekal ja Kreetal vahet teha
 
:.: 15. juuni 2004, kl 14.43
Piiga, kallikene, Kreeta on Kreeka saar. Seal nüüd nii suurt kultuurivahet ülejäänud Kreekaga ka ei ole, nagu sa arvad! ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!