Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
10 000 krooni, kuhu?
 
punamütsike 15. juuni 2004, kl 00.57
Nii, meid kaks inimest ja beebi:)Ja 10 000 krooni oleks "raisata". Kuhu soovitaksite sõita? Tundub et see päris pisike summa, piletid ja taskuraha, et äkki ainult soome saabki? Või mis arvate teie? Tahaks kuhugile lõõgastuma minna. Ja pea täitsa tühi...
Help!!!
 
rita 15. juuni 2004, kl 07.41
Vaata Perereiside kodukale! Seal on suht odavaid reise nii lastele kui ka muidu. Omal käel võiks ka reisida, aga siis peab hästi ette valmistatud olema. Vaevalt, et beebiga telgis mugav oleks ja kui hotell kinni panemata, võib hinnaga üllatusi tulla ja planeeritud rahaga välja ei tule.
 
aga... 15. juuni 2004, kl 08.49
Perereisidel on ju peaaegu 100% bussireisid euroopasse. Võibolla ei olen loll, aga tõesti ei saa aru, kuidas eelmine kommenteerija beebiga bussireisi ette kujutab...esiteks on ebamugav vanematel ja arvan, et ega bussikaaslasedki vaimustusest hõiska kui keegi beebiga 6-7 päevasele reisile on tulnud.....

Ise soovitaks uurida mingeid puhkusereiside (lennukiga) viimase hetke pakkumisi, need tunduksid minu arvates Teie perele praegu palju sobivamad olema. Nt hiljuti oli Tuneesia nädalane puhkusepakett vaid 2500 EEK inimese kohta. 10 000 eest leiate kindasti midagi toredat kui hoolikalt otsite :)
 
punamütsike 15. juuni 2004, kl 09.32
Niiet peaks olema kott pakitud ja ootel:)? Mõte iseenesest hea, kuid mehel kahjuks selline juhtiv töö, et hei hopsti järsku ära ei saaks lennata. Miskit etteteatamisaega ikka oleks vaja. Buss tundub suht paha liikumisviis... aga tänud, mõte hakkab juba liikuma. Kas on veel häid soovitusi:))?
 
väike märkus 15. juuni 2004, kl 11.13
juhtival tööl inimene võiks matkakassasse pisut enam kui 10 tonni panna, või mis?
kui ta just rekkajuht pole...
 
aga... 15. juuni 2004, kl 11.27
tehke nii, et pange orienteeruv aeg paika, millal mõlemad minna saaksite ja siis ei jää üle muud, kui hakata häid pakkumisi passima. Midagi põnevat kindlasti pakutakse ja kuna tundub, et puhkepakettide suhtes (eriti on silma jäänud see Tuneesia millegipärast) on turul pakkumine vähemalt praegu suurem kui nõudlus, siis ei tohiks probleemi tulla.
 
mäh 15. juuni 2004, kl 16.27
to väike märkus....mis sa shitaratas kobised siin? mis sa ka elust tead. Eriti veel teemaalgataja elust. Tra, ajavad ikka tigedaks sellised hüplejad.
 
hmm 15. juuni 2004, kl 18.50
soovitaks proovida ka ise reisipaketi kokku panna (otsida odavaid lennulline. hotelle jne) kui ollakse huvitatud puhkamisest ja omasilmaga nägemisest mitte muuseumid, ajalooline see ja ajalooline too...
hoiab raha kokku vahendajate pealt ja tihti on nii põnevamgi
 
punamütsike 15. juuni 2004, kl 20.18
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!