Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
hotell ja krediitkaart
 
:-) 05. aprill 2005, kl 09.32
Selline küsimus, et kas välismaal hotelli saabudes tahetakse kohe ka krediitkaarti saada? Kuskilt lugesin, et tahavad niiöelda garantiiks krediitkaarti kontrollida vmt?! Aga mis siis saab, kui krediitkaarti ei ole (ega tahagi teha tegelikult)? Ja kas see nii kõigis hotellides? Sularaha ei loe?
 
mann 05. aprill 2005, kl 09.51
kui oled läbi neti hotelli bronninud, siis hotelli saabudes küsitakse sult krediitkaart ja sellest tehakse nn. kopi, et näha, et sa ikka maksujõuline oled. endal küll kogemus sularahas arveldamisel puudub, kuid arvan, et peaks ka nii saama.
 
:-) 05. aprill 2005, kl 09.54
Bronnisin läbi neti küll, kuid seal netisaidil mult krediitkaardi nr-it küll ei küsitud (tegu ei ole garanteeritud bronniga, s.t. tuba hoitakse vabana kuni kl 18ni). Mul olemas vaid virtuaalne krediitkaart, aga sellest vist hotellis kasu pole?!
 
minni 05. aprill 2005, kl 11.49
Kui krediitkaarti pole, siis pead kohe arve maksma, kui oled ennast sisse kirjutanud hotelli. Kui on kaart, siis alles välja kirjutades. Vähemalt minul on selline kogemus Helsingist, aga sellest on 5.a. möödas. Samas ma ei usu, et sularahas nyyd yldse maksta ei saa. Alati vöid sa helistada enne hotelli ja kysida täpselt järgi:)
 
mh the second 05. aprill 2005, kl 11.50
Oleneb hotellist. Mõni ei taha üldse enne kaarti näha, siis maksad pärast deebetkaardiga ja korras. Kui aga enne tahavad, siis on võimalik maksta deebetkaardiga/sulas toad ette ära ja hiljem tarbitud lisateenused.

Minu arust tehti mingis hotellis ka deebetist nö kopi ära. Aga vot pead ei anna, ei mäleta.
 
Nokk 05. aprill 2005, kl 12.49
Oleneb hotellist. Kallimates hotellides on tavaks küsida krediitkaarti ja mõnel juhult sealt ka mingi raha bronnida. Mõnel puhul tehakse lihtsalt kaardist koopia. Kui Sul kaarti ei ole, siis võid jätta sulas deposiidi - see võib olla olenevalt hotellist 20 - 50 EURi iga öö eest, mis Sa seal veedad. Kui pead hotelli eest kohapeal maksma, s.t. ei ole reisifirma voucherit, ning ei ole ka krediitkaarti, siis tahetakse kindlasti, et Sa maksaks ette ööbimise eest ja lisaks jätaksid deposiidi täiendavate kulude eest. See kehtib kallimate hotellide puhul. Sulas arveldamisel ei teki probleeme.
 
Ali 05. aprill 2005, kl 20.13
pole mõtet sulaga jahmerdada: lähed läbi hansa v uno kontorist ja võtad kas ego v magneti. välismaal töötavad edukalt krediitkaartidena, eriti kui sõna "visa" ka veel kusagile peale on kirjutet :D

ja mis kõige targem - neil puudub kuu ja/või aastamakse st et sul on kaart tasuta käes.

Niisama shoppamiseks on nati nõme kasutada, siis oleks targem kaardile ise raha peale kanda, et kasutatud krediidilt intresse mitte maksta.
 
:-) 06. aprill 2005, kl 07.58
nojah, egot või magnetit ma kahjuks ei saa, kuna olen vaene tudeng :P
 
mh the second 06. aprill 2005, kl 11.47
Hansa pakub praegu minu arust tudengitele krediitkaarti. Mingi kampaania igatahes oli.
 
:-) 06. aprill 2005, kl 11.52
Ja mina olen truu Ühispanga klient ;-) Nemad pakuvad vaid Magnetit jms ning seda töötavale inimesele.
 
muia 14. aprill 2005, kl 14.43
Olen endine hotellit88taja ja tean, et kunagi ei tasuks sul anda krediitkaardi nr-t. Maksa parem sularahas (siis kyll saabumisel check-inil 2ra) kuid sa oled kindel, et peale sinu lahkumist koristaja poolt pihta pandud hommikumantli mystiline hind sinu kaardi pealt maha ei l2he.... Need on minu kogemused.
See v6ib ka olla 5 t2rni hotell, igasugu asju v6ib juhtuda.
 
nesterovaklavdia4 04. november 2018, kl 06.59
Hotelli broneerimine - http://www.booking.com/index.html?aid=1172962 Bookingul peaks olema ju ka hinnagarantii. Kui suudad tõestada, et kuskilt saab odavamalt samadel tingimustel, siis saad vahe tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!