Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
germalo reisid
 
myself 21. aprill 2005, kl 16.01
kas keegi on reisinud germalo reisidega? Kuidas oli?
 
eia 21. aprill 2005, kl 16.14
Ise ei ole, aga mu ema peaaegu ainult nendega käibki (üks ots lennukiga) ja on alati rahul. Teistest eristub Germalo vist oma põhjalikuma ekskursiooniprogrammi poolest, niisugune mulje on mulle jäänud.
 
myself 21. aprill 2005, kl 16.47
tänks eia, tahakski nagu miskit muud kui lihtsalt kuskil egiptuses lesida...
 
elle 21. aprill 2005, kl 17.09
Olen käinud mitmel reisil Germaloga. Kunagi ei ole ühtki apsakat juhtunud.Kõik tehakse sinu eest ära, muret pole. Võib-olla liiga tihe programm ja kiiresti palju läbi jookstud. Aga ega need reisid, millest mina osa olen võtnud, polegi puhkusereisid rannaliival. Hotellid pole ka mingid urkad, kuigi suht odavad. Reisisaatjad on küll nii ja naa. Lihtsalt selles mõttes, et kui palju keegi oskab rääkida, kohapeal aga kasutavad oma firma giide.
 
Krõpsinna 22. aprill 2005, kl 10.38
Käisin nendega Slovakkias suusatamas - ja organiseeritud oli küll kõik väga hästi. Muid kogemusi pole, aga selle põhjal julgen soovitada küll!!!
 
kogemus 22. aprill 2005, kl 11.29
4x käinud kõik ok läheks veel aga germalo iga aastaga üha kallimaks läheb. tensi on odavam, olen kuulnud kiidusõnu, ise käinud ei ole.
 
kass 22. aprill 2005, kl 13.21
Muidu hea firma aga kahjuks tõstavad aina hindu :( Sel aastal on välja mõelnud sellise üllitise nagu ekskursioonide lisamaks nii nagu puhkusereisidelgi. Aga ometi reklaamivad oma reise ikka kultuurireisidena, mille põhieesmärk nagu peakski ju olema ekskursioonitamine mitte puhkamine koos 1-2 väljasõiduga....
 
kassipoeg 22. aprill 2005, kl 13.49
Käsin aasta tagasi Germaloga Ingismaa-šotimaa reisil.Juhtus küll väike äpardus,Saksamaal ei olnud buss õigel ajal grupil vastas.Grupijuht lubas selle äparduse reisi ajal kompenseerida,aga see seik jäägu tema südametunnistusele.
Gremalol on reisid väga üle organiseeritud.Vaba aega hingamiseks suurt ei jää.Päevad väga pikad,õhtul jõutakse hilja hotelli ja hommikul jälle teele.Soovitan samuti Tensiga reisida,kus tekib grupp on nagu üks pere(oleneb muidugi ka seltskonnast).õhtuti
saab grupiga koos midagi ette võtta, käia veel omapead.Germaloga sead aega ei antud.Giid ja grupijuht saatsid rahva omapäi muuseumi,et ise saaks omi asju ajada.
 
noor 22. aprill 2005, kl 18.59
tere! Mina olen käinud nii germaloga kui ka tensiga. ja tõtt öelda, mulle meeldib tensiga rohkem. See võib muidugi olla lihtsalt nii, et sel reisil oli kõik Tensil parem, aga mina ei tea - Germalo on nii kohutavalt kallis ja kui tensist saab palju odavamalt väga hea kvaliteediga reisi, siis miks mõtetult rohkme maksta?
 
reisija 22. aprill 2005, kl 22.03
Germalo ja Tensi ongi vast kaks põhitegijat. Juba 13 aastat turul mõlemad ja mõlemal on ka lennureise kui ei viitsi ainult bussiga sõita. Kuid sel aastal peab Germalo programme väga hoolsalt lugema, sest paljudel reisidel tuleb maksta veel ekskursioonide eest juurde. Tensil seda ei ole , neil endiselt kõik väljasõidud ja ekskursioonid hinna sees. Mis hind reklaamis väljas sellega ka müüvad.
 
myself 23. aprill 2005, kl 15.17
tänud teile!
 
omapäi 24. aprill 2005, kl 17.50
Mina pole kummagagi reisinud, aga lubage siiski juhtida teie tähelepanu sellele, et kui üks klient ütleb, et reisid on üleorganiseeritud ja teine ütleb, et ekskursioonide eest tuleb juurde maksta, siis loen mina välja seda, et büroo on korraldanud asja nii, et igaüks saaks kokku panna just nii aktiivse või väheaktiivse reisi, nagu ise tahab. St. paindlikkus on reisi sisse ehitatud. Ja minu meelest on see voorus, mitte puudus.
No kui ei taha joosta ühelt kultuuriväärtuselt teisele, siis ei maksa ja ei lähe. Pole vähemalt tunnet, et oled maksnud ja nüüd ei saagi raha eest midagi, sest seda kõike on lihtsalt liiga palju.

Inimesed, olgem positiivsemad ja nähkem rohkem võimalusi (takistuste asemel)!
 
kogemus 25. aprill 2005, kl 10.45
omapäil on muidugi õigus ja see põhimõte germalol on väga hea ja kõik oleks tore, kui germalo reisid ei oleks nii kohutavalt kallid. paraku jääb selline mulje, et ekskursioonide eest raha küsimine on lihtsalt varjatud viis hinda tõsta - eelmisel aastal olid need retked kõik hinna sees ja praktika näitab, et ekskursioonidest loobub ca 4-6 inimest grupi kohta. nii siis minnaksegi tensisse, kes ei küsi sama teenuse eest paartuhat krooni rohkem.
 
mhm 25. aprill 2005, kl 19.53
Germaloga rohkem reisile ei kipu. Just nimelt, reisid ülemüüdud ja giid niru, ei mõista kohalikku keelt ega tunne teed. Nimelt registreerusin reisile jaanuaris (reis toimus septembris), teadaolevalt istekoht bussis on vastavalt reg.järjekorranumbrile. Kuid bussis oli koht nr.2 juhi selja taga, ilma aknata!! Ei näinud eest midagi, ka mitte vasakult ega paremalt.....Soomes tuli veel üks inimene peale, temale polnudki istekohta! See oli preemia varase registreerumise eest. Ning giid seletas et järves elab palju kilusid....kahtlesin sügavalt, kodus vaatasin sõnaraamatust-muikku tähendab hoopis rääbist! Tensiga jälle siuke lugu, et nädal enne reisi küsisid kenasti täissumma, et 2 päeva pärast teatada-reis jääb ära! Niiet ei pea kummastki lugu.
 
tensist 26. aprill 2005, kl 12.57
mhm ! Meid huvitab väga, millal Tensi Teiega nii käitus- mis reis, mis aastal? Tensi ei tühista kunagi oma reise alles 5 päeva enne reisi, rääkimata sellest, et võtaks täissumma teades samal ajal, et reis ei välju. Kui te ei taha avalikustada oma nime, siis olge nii hea ja teatage oma nimi ja ärajäänud reisi kuupäev Tensi aadressile, et saaksime seda kontrollida.Lugupidamisega Tensi töötaja.
 
Halb kogemus giidist 18. aprill 2017, kl 00.13
Germalo reisid on tõesti üleplaneeritud. Eemale tuleks hoiduda giid Martti Kaldast, kes kohtleb kliente üleolevalt, on väga enesekeskne, tekitab paanikat. Bussis hoiab mikrofonist eemale, vestleb peamiselt reisikorraldajaga ning räägib nilbeid, kultuuri mittepuudutavaid lugusid kasutades ebasensuurseid väljendeid.
 
??? 23. aprill 2017, kl 07.58
Kas ta peksis ka reisijaid?
 
Käisin 24. aprill 2017, kl 09.01
küll aastaid tagasi Germaloga Norras ja jäin väga-väga rahule.Giidiks noor tütarlaps Hiiumaalt(oli praktikal,nime kahjuks ei mäleta)
 
pahane 25. aprill 2017, kl 12.42
Selles firmas ei hoolita muust, kui ainult oma rahakotist.
 
kajakas 25. aprill 2017, kl 14.41
Just oma rahakotist hoolides valin Germalo reisid!
 
rändaja 25. august 2017, kl 23.49
Olen Germalo reisidel osalenud mitmeid kordi Kallid on need tõesti.Samas on giidid kõik ääretult suured professionaalid, tunnevad paikkonda ja riike kus parajalt viibitakse. Asjalik ja rõõmsameelne giid Hiiumaalt on Kaili Kuulmata, kes on spetsialiseerunud Norrale ja Ahvenamaale Germalo giidiks oli ka kadunud Aarne Rannamäe. Lisatasu ekskursioonide ja väljasõitude eest võetakse ka teistes reisibüroodes, mis on reisi tutvustavas programmis kirjas. Programm on kõikjal tihe,vara üles -hilja voodi. Minnakse ju organiseeritud reisile ning sinu eest on kõik ära tehtud. Germalo reisid teevad kalliks ka lennukipiletid.Reisibürood kus reis Itaaliasse kestusega alates 9 päevast päeva kulub sõidule 5 päeva läbi Baltimaade jne on väga väsitav ja tüütu ning sealgi kulub ju kohapeal söömiseks raha. Positiivne on see et näed looduse ja maastiku vaheldumist aga lõpuks see väsitab. Odavates reisibüroodes Viru reisid on kasutusel kahekordsed bussid, majutus vaat et vist ühikates ,giidil raske seda karja kantseldada .
 
kirjutan ka 20. september 2017, kl 10.07
Käisin aastaid tagasi Germaloga Peterburis ja jäin väga rahule. See, et ekskursioonid olid eraldi hinnas, oli minu jaoks vaid pluss - kõigile ju ei viitsinudki minna ja nii sain kokku panna "oma" programmi. Giid ja reisisaatja olid mõlemad väga toredad ja professionaalsed. Eriti liigutav oli see, et kuna läksin reisile üksi, siis pandi mind kohe kokku ühe teise "üksiku naisterahvaga", kes olevat väga mures olnud, et ega ta nüüd ometi mingi võõra mehega ühes toas ei pea olema. Nii et lisaboonusena sain sellelt reisilt veel sõbranna kogu eluks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!