Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
K.L.M.
 
tydruk 15. detsember 2005, kl 18.03
KLM on hollandi lennufirma ja pakub päris odavaid lende. Pole kunagi lennanud läbi amsterdami. Oskab äkki keegi öelda, kuidas on teenindus, lennukid, tase üldse võrreldes näiteks estonian airi või egiptuse lennufirmadega?Igasugune info teretulnud:)
 
_ 16. detsember 2005, kl 10.12
lennukid on kulunud (vähemalt TLL-AMS-TLL), söögiks pakutakse võileiba, kooki, kohvi, jooki jne, teenindus oli vähemalt siis kui mina lendasin väga meeldiv. Aga mingil põhjusel ei serveeri nad kohvi ja kooki ühel ajal. Alguses kook ja 10 minutit hiljem tuleb kohv (või vastupidi). Pole just väga oluline info, aga ikkagi hea teada. Nii et täitsa korralik värk. Estonian Airist on tänaseks kahjuks praktiliselt iga teine lennufirma üle.
 
Merle 16. detsember 2005, kl 14.36
Ühinen eelkirjutanuga. Estonian Airi ei tasu tõesti isegi odavlennufirmadega võrrelda.
 
to _ 16. detsember 2005, kl 19.48
KLM on vaga traditsioonline Hollandi firma siis ja juurutab ka omakultuuri:) Hollandis pakutaksegi alati enne koogitykk ja siis kohvi ja siis soolast:)Aga KLM on vaga kova lennufirma!
 
KLM 18. detsember 2005, kl 17.22
Royal Duch Airline - Kuninglik! See ütleb kõik.
 
emily 18. detsember 2005, kl 18.34
olen mitmeid kordi klm'iga lennanud. euroopasisesed lennud on ok, samas aga kui indiasse lendasin, siis ei olnud sellega näiteks rahul, et ei minu ega ka mu mehe istmete küljes olevad kõrvaklapid ei töötanud ja samuti oleksid stjuuardessid võinud tihedamini wc-sid kontrollida - küll polnud seepi, küll paberit, küll oli muidu räpane.
 
tydruk 19. detsember 2005, kl 18.01
aitäh info eest teile, juba teisipäeval lendan, broneerisin piletid ära, kusjuures kõige naljakam on see, et sama ots estonian airiga maksab poole rohkem, kui klm-iga:):)Proovin ära, igatahes:):)
karinasfojg3 16. oktoober 2019, kl 20.19
Odavad lennupiletid - https://search.jetradar.com/?marker=15048... kasutan juba pikemat aega - mugav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!