Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Mida võtate reisile kaasa (sööki)
 
deequ 28. september 2007, kl 16.49
Lähen novembris kölni, klassiga, bussiga. Ehk keegi oskab soovitada et mida söödavat kaasa võtate, bussis on kuum vesi olemas. Ja mida veel et bussis mugav/hea/huvitav olla oleks. Pole kunagi nimoodi reisinud, olen 14 a. vana. Klassikaaslaste käest kah eriti mingisugust informatsiooni ei saa, aint et nuudleid.
 
üks emme 28. september 2007, kl 17.05
võid ka võtta neid minuti suppe, valad kuuma vett peale, lased minuti tõmmata ja on valmis, kõrvale krõbistad mõnda saiakest.

et poleks palju asju kaasa tassida ja kuna bussis kuum vesi olemas, siis joogiks sobiksid näiteks Liptoni vaarika-kibuvitsa tee pakikesed, aga ennem maitse kodus järgi, kas nad sulle maitsevad. minu arust on nad küllalt magusad iseenesest, suhkurt pole vaja lisada.

siis võid kaasa osta mõned müslibatoonid või fitness-sokolaadid (müügil Viru keskuse Ülikooli apteegis), nendes on kõik vajalikud toitained sees, ning käivad 1 toidukorra eest, kõhu saad täis. neid on hea siis süüa, kui oled reisil ja eriti aega söögiga tegeleda pole.

aga head reisi!
rohkem ideid ei tule hetkel pähe:)
 
k 28. september 2007, kl 18.24
soovitan liha- ja kalakonserve ja kiirkartuliputru (pulber).Saia on mõttekas osta tee pealt värsket, pole mõtet terve reisi jaoks kaasa osta. Ma käisin ka sinuvanuselt Saksamaal bussiga ja kahetsesin kõige rohkem, et soolast vähe kaasas oli ja liiga palju magusat.
 
. 29. september 2007, kl 15.30
ise sinust ainult veidi vanem ja alles oli ka paar aastat tagasi selline reis. kaasa ostsin palju neid paki suppe ja kartuliputre. maggil on sellised 5kroonised supid ja pudrud. võta kaasa plastik termos tass vms sarnast. maggil on ka plastik topsides neid asju ja ka nt mingi pasta singikastmega. neid on kerge teha ja süüa. võta kaasa neid batoone. gaasilisi jooke ära võta. neid võid niisama reisi ajal osta. võta mineraalvett ja mahla. mina võtsin veidi dumle komme ka kaasa. ja pähkleid. lugemist ära kaasa just eriti võta sest bussis halb lugeda. hiljem hakkab sul pea valutama. kindlasti võta kaasa peavalurohtu ja plaastreid ja mp3 või ipod ka.konserve mina süüa eriti ei viitsinud. kaks tükki olid kaasas ja sõin nad ära aga suur fänn polnud.
 
Ülle 29. september 2007, kl 17.52
Võtan alati kaasa väikese nö. köögirätiku, hea sülle panna söömise ajaks. Hoiab riided puhtad ja takistab asjade mahakukkumist sülest. Söökidest soovitaksin lisaks eelöeldutele jogurtitopse. Ära lusikat unusta! Esimeseks päevaks olen ise tavaliselt võtnud pitsalõigu. Head on Maggi topsitoidud-makaronid ja kartulipudrud. Miinuseks see, et võtavad palju ruumi. Ilusat reisi!
 
matkaja 30. september 2007, kl 14.34
vaata lisa trip.ee-st, seal ka sama teema (toit bussireisile) põhjalikult räägitud
 
ise reisinud 01. oktoober 2007, kl 08.08
...teepakikesi vast ei ole mõtet võtta, need peaksid bussis olema ja ka puljong ning kohv ja koorepulber.minuti supid võtavad
vähem ruumi kui need topsipudrud ja nuudlid.minul olid näkileivad
ja vaakumis juustu ning vorsti esimesteks päevadeks.head näljapeletajad veel rosina-pähklite miksid.variante on küllaga,kõik tule kohe meelde.
 
anni 01. oktoober 2007, kl 14.42
Kui tahad osta mingeid lihatooteid kaasa, vaata, näit Viru Keskuse toiduosakonnas ja Statoili bensiinijaamades on nüüd müügil kuivatatud maitsestatud liha ja kodumaised, kuni +24 kraadi juures säilitatavad suitsuvorstid väikepakenditena. On küll kallid (ca 30 kr pakk), aga võtavad vähe ruumi ja on bussis mõnusad kord päevas süüa.
 
ee 01. oktoober 2007, kl 18.34
aga mõtle ikka, mida su enda kõht süüa soovib, esimesteks päevadeks kindlalt banaane kaasa
 
nämma 01. oktoober 2007, kl 22.52
kui lähed kallisse riiki (nt norra, hispaania) soovitaks leiva ja vorsti kaasa võtta. Isetehtud pizzat ja kooki on ka mõnus süüa paar päeva. Need eraldipakendatud juustud on ka head:)
 
nii ja naa 05. oktoober 2007, kl 17.18
minu reiside üks oluline toit peale minutisuppide ja jogurti on näkileivad sulajuustuga. Banaanid ning kuivatatud puuviljad ja pähklid. Soolast rohkem, magusat vähem. Ja termoskruus kaasa, seal hea suppi teha ning hiljem teed või kohvi. Mina võtan alati ka kohvi ning teepakke kaasa, sest bussis võib küll vett saada, kui teepakikesi pole mina iial sealt saanud, ikka endal olemas või teiste käest.
 
fw 10. oktoober 2007, kl 09.19
Kas raha ei lubata võtta?
 
Ammu 19. veebruar 2017, kl 10.11
Mida ma võiksin võtta Tallinna reisile kaasa? Olen 12 ja varem ka käinud, seekord läheme ka klassiga. Tavaliselt ostame pähklisegu, aga see jääb alles, ja kommist kõhtu täis ei saa. Mida ma võiksin kaasa võtta? Bussis minu teada kuuma vett ei ole.
 
:) 19. veebruar 2017, kl 11.16
Kust maailma otsast te sõitma hakkate, et teel Tallinna kõht bussis tühjaks läheb? Paarist pirukast ja puuviljast ju küll? Tallinn on söögikohti ja poode täis, eks sealt ostad, mis parasjagu isutab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!