Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Tahaks reisida...
 
hmm 18. veebruar 2008, kl 22.43
Kes on teist käinud omal käel Kesk-Euroopas reisimas? Põhja-Itaalia, Austria, Šveits, Lõuna-Saksa jne. Kas see läheb kallimaks, kui minna reisibürooga?! Ma natuke uurisin ja arvutasin, et vist läheb küll kallimaks. Oleks just lennukiga minek ja kohapeal rongid-bussid. Olen vaadanud erinevaid pakkumisi, ja on mitmeid 10000-12 000 krooniseid pakkumisi, lennukiga ja pikkus on ca 8-10 päeva. ei ole tegelt kallis. ja kuna tahaks minna just kultuurireisile, siis oleks nii mugavam. pealegi hotellid on 3-4 tärnised, mis ise maksaks ööks juba ca 80-120EURi(reisibürood saavad alati odavamalt..) Vist ikka reisibüroo?! Kellelgi kogemusi?
 
t 18. veebruar 2008, kl 22.56
ikka ise käin, sest tahan ise otsustada, mida ja kus vaadata. soovid ei pruugi reisibüroo omadega kokku minna. ja odavaid piletite ja majutuse pakkumisi leiab ka netist piisavalt.
 
xyzw 18. veebruar 2008, kl 23.48
Hotellide hindu vaata näiteks Alharooms lehelt

http://www.alpharooms.com

http://www.alpharooms.com

Seal sai tulemusi järjestada ka "cheapest first", ehk odavamad enne.


---
Lennureise vaata odavlennufirmade Ryanairi või Easijet'i kodulehelt (väljumised Riiast või Tamperest) .... sa pead oma reisi ostma paar kuud varem, siis saad soodsa hinnaga piletid.

Ryanairiga oleks mõistlik Franfurt am Main'i (Hahni lennuväli, mis asub Frankfurt am Main ja Bonn vahel) sõita ja sealt rendiautoga edasi sõita ... või mõne muu lennuga Euroopasse edasi minna.

http://www.ryanair.com

http://www.ryanair.com

---
 
käinud 19. veebruar 2008, kl 19.27
käinud kõigis neis kohtades ja veel mujalgi, omalkäel odavam, ja oled ka oma aja peremees. muidugi meie käime tavaliselt ka oma autoga, nii lihtsam liikuda ja vabadust täpselt nii palju kui endale ise annad, ööbime kämpingutes, teeme ise süüa. Nii et head reisimist mõnus seltskond, autole hääled sisse ja minema- enne peaks muidugi ka ööbimised olema broneeritud kui lähed kõrghooajal.
 
hmm 19. veebruar 2008, kl 20.26
Kui ma/me autoga läheks, siis poleks kahtlustki omal käel minemises, aga ma olen liiga uus atuojuht veel, et võtta sellist reisi ette ja seltskonnas on peale minu vaid 1 autojuht nii et see ei tule eriti kõnealla... muidu läheks küll hea meelega ise.
 
reisija 05. mai 2018, kl 01.58
njooh, kas saite juba reisud tehtud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!