Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
majutus Londonis
 
Kati 22. veebruar 2008, kl 12.12
Soovitage majutust Londonis, võib hostel olla. Kaks voodit, WC ja kraanikauss ning mõistlikus rajoonis.
 
viv 22. veebruar 2008, kl 12.15
Oh issand, jälle! Londonis on 100 miljonit öömaja, no kesse ikka oskab soovitada.
Aga ok, mis ma ikka ullikesi hurjutan :). Võta mõni suvaline netileht lahti ja vaata, kasvõi seal samas kesklinnas, Victoria jaama taga on mitu tänavat, sajad hotellid (odavad) reas.
 
Kati 22. veebruar 2008, kl 16.40
Internetis surfata võin ma ise muidugi, mõtlesin, keegi soovitab majutust kus ta ise on olnud. Mul on endal üks koht välja valitud, kui ära käin võin küll kommentaare jagada. Ja ei tigetse teiste küsijate peale.
 
ak 22. veebruar 2008, kl 17.58
natuke aitab, kui neis broneerimissüsteemides lugeda külastajate kommentaare. Mina valisin sel viisil ühe koha välja ja eks näis. Aga jah, kui see koht juhtub normaalne olema siis miks ei võiks ma siin seda soovitada - ei maksaks nii kuri olla. Samas, kui lugeda neid inglise 3 tärni hotellide (need on ikka need mis keskmisele eestlasele taskukohasemad) kommentaare, siis tundub et ega sellist kus kõik rahul ei leia vist iial.
 
jeerum 22. veebruar 2008, kl 18.25
toksi googlisse accommodation in london - ja voila!

astor on muidu üks norm koht odavalt
 
anni 22. veebruar 2008, kl 19.18
isiklik kogemus sellise kohaga:
Park Hotel - 64 Belgrave Road - Victoria - SW1V2BP London
otsi netist, all-hotels.com naiteks - on odavam, kui otse hotelliga tegeleda. eriline luksus pole, aga ega sa vast sinna hotelli passima ei lahegi - asukoht on SUPER!
 
j 22. veebruar 2008, kl 20.51
Mis oleks sinu jaoks odav/soodne variant? Päris dormitore sa vast ei taha. Ja kas tahad päris keskuses olla või kõlbab äärelinn samuti? Transport ühest linna otsast teise ei ole ka odav lugu :)
 
smurf 22. veebruar 2008, kl 23.17
piirkondadest on Paddington üpris OK - kerge pääseda kesklinna (sh, öösel nende ööbussidega) ja ei ole nii kallis kui päris kesklinn.

tallinna ühistranspordil oleks Londonilt ikka nii palju õppida...
 
kiku 25. veebruar 2008, kl 12.49
Soovitan tripadvisorist vaadata hotellide arvustusi ja londoni foorumit. Mina saan kyll oma kysimustele seal alati vastused.
 
lea 25. veebruar 2008, kl 13.27
www.hostelworld.com
vaata siit, ma olen ise kahte hosteli külastanud Londonis, sellelt lehelt leidsingi ja broneerisin ka sealt.
 
XL 29. veebruar 2008, kl 13.56
Hostellides ööbimine tuleb veel odavam kui omada liikmekaarti, selle kaardiga saab veel igasuguseid soodustusi muuseumides ja muudes kohtades. Näiteks osades maades ei saa liikmekaardita isegi ööbida. On olemas võimalus broneerida kohad juba Tallinnas ja maksta kohe ööbimine ka ära. Samuti vaadata hostellide broneerimilehel ringi, seal on piltidega ööbimiskohad. Samuti osta endale liikmekaart. Selle hind on mõne ööga tasa. Head reisimist.
 
Клавдия Нестерова 03. juuni 2019, kl 12.54
Hotelli broneerimine - http://www.booking.com/index.html?aid=1172962 Bookingul peaks olema ju ka hinnagarantii. Kui suudad tõestada, et kuskilt saab odavamalt samadel tingimustel, siis saad vahe tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!