Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Praamiga?
 
Merle 03. november 2008, kl 12.01
Kas keegi oskab leida netist koha, kust saaka vaadata praami liiklust Cadiz(Hispaania manner)- Tenerife vahel? Oma m6istus ei raba kuskilt seda kinni. Tahaks teada, kuna laevad s6idavad ja mis on hinnad?
 
kk 03. november 2008, kl 14.24
See leht peaks aitama http://www.southernferries.co.uk/en/trasmediterranea-ferries.html
 
Särtsupraam 16. detsember 2023, kl 00.02
Elektriparvpraam tuleb Kui Kuivastus juhe seinalaadijasse pistetakse, siis kogu saarel pirnid laes hõõguvad ja võbelevad kuigi lihtsam ja märksa rohelisem oleks Virtsu ja Kuivastu vahele tross tõmmata ja las reisijad tõmbavad praami selle abil ühest punktist teise. Sellised projektid ajal kui inimestel kodudes pole elektrit, on häbematus Seni kuni laeva akusid laetakse, pileteid laevale müüakse vaid sularaha eest, kuna arvuti jaoks ei jätku elektrit Lõbus saab olema,kui see parvlaev keset merd seisma peaks jääma või põlema minema nagu Teslad kärssavad Kui põledes põhja läheb siis tursad saavad ümber põleva parsa ujuda hüljeste jaanituli va veealune vulkaan
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!