Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Italia
 
Mii 05. august 2012, kl 21.08
Kas keegi sel aastal ka LaStradaga Riminis käinud? Kas jäite rahule? Endal minek 18.augustil.
 
sõnajalg 05. august 2012, kl 21.45
Itaalias ei ole nendega käinud, aga Austria Carinthiaga ja Ungari Bohemian Traveliga käidud. Super. Itaalia puhul kulub kohale- ja tagasisõiduks 3 päeva, mis on kindlasti väsitav. Aga usun et maalilised vaated ja hea reisiseltskond selle korvavad. Endalgi oli plaan sel aastal nendega Itaaliasse minna, aga asjaolud kujunesid teisiti. Head reisi.
 
haha 07. august 2012, kl 22.48
Riminis on puhke-ehk rannapäevad vaheldumisi väljasõitudega.
 
xg 10. august 2012, kl 14.35
Sõna võtku ikka need,kes asjast midagi teavad.Laidavad tavaliselt need,kes nendega käinud ei ole.Sellel firmal EI OLE KAHEKORDSEID BUSSE.Bussid väga korralikud,konditsioneeridega,sooja vee tegemise võimalusega.Iga 3-3,5 tunni järel peatused.Olen La Stradaga Itaalias käinud,sellel pikemal,Rimini reisil ja jäin väga rahule.BALTIC KUURORT GRUPIL ON VÄGA HEAD REISID.Hinna ja kvaliteedi suhe ikka väga hästi paigas.
 
Mii 18. september 2012, kl 10.21
Reis tehtud ja jäime väga rahule. Giidiks oli Tiiu, reisisaatjaks Ingrid ja bussijuhtideks Margus ja Ats. Reisikaaslasi oli igas vanuses, virisejaid nende hulgas ei olnud. Kõik sujus ilma viperusteta. Tahan tagasi Itaaliasse!!!
 
nipi 30. september 2012, kl 22.54
meie lähme 20 okt nö.pulmareisile. loodan,et reisiseltskond on lahe.ei jõua ära oodata.
 
sõnajalg 01. oktoober 2012, kl 11.12
Nipi, ei taha Sind hirmutada, aga 20 oktoober kukub koolivaheajale. Siis võib reisil olla igas vanuses lapsi. Mul ei ole küll midagi laste vastu, aga sellega tuleb arvestada.
 
nipi 01. oktoober 2012, kl 19.07
tean jah,õnneks on selleks ajaks tehtud 2 reisi,teine on õpilastele.Aga noh,saame näha,ei tahaks väga enneaega muretseda.ja eks me ka veel hingelt noored :D
 
nipi 30. oktoober 2012, kl 22.16
Reisilt õnnelikult tagasi ja jäime täiesti rahule! vedas nii ilma,kui ka reisiseltskonnaga. olid ka mõned noorukid,aga nemad pidasid ka suurepäraselt vastu. Kuigi jah,kes tahab lapsi kaasa võtta,siis ma ei soovita. Bussisõit on endalegi paras katsumus,aga see oli muidugi seda väärt!
 
La stardast 30. juuli 2013, kl 21.33
La Strada, eriti, aga Rimini puhkuse reisi võin julgelt soovitada. Reis oli väga hea, kolmadna päeva õhtul olime Rimini rannakuurortis. Kuus päeva Itaalias,
fantastiline!
Hommikusöök, jah-kukkel, moos, või, kohvi, tee-jama eks ju.
Aga, tehke silmad lahti, ostke toidupoest midagi paremat või, meie leidsime rootsi laua ehk buffee ühes rannarestoranis-super! Ainult 6 euro-kuklid jah, aga ka juustud, singid, vorstid, müsli, piim, jogurtid, puuviljad, kohvi pirukad, kooke!
Õhtusöögi sõime restoranides-eks kulutada ikka tuleb, aga liikuge seal ringi, vaadake, otsige ja te leiate.
Meie giid oli ka Tiiu, tänud talle!
Nii et, soovitan julgelt, ja ka Poolas ning Tsehhis olime heades hotellides, tsehhis koguni 17. sajandi loss-hotellis.
 
Ka soovitan. 23. september 2013, kl 14.38
Parim hinna-kvaliteedi suhe, mida mina olen kogenud. Käisime sellel aastal Riminis.Meie ööbisime 3* hotellis. Mereni sadakond meetrit, hommikusöögilaual kõik, mida oskad tahta. Putru küll vist ei olnud, ei tea, ei otsinud. Ka õhtusöögiga jäime väga rahule, eakamad, nagu me oleme, oli mugav ja menüül polnud midagi viga. Giid Tiiu meie TOP-10 sse ei mahu, aga see rohkem maitse asi, mida keegi giidilt ootab. Käisime aastaid tagasi ka Itaalia ringreisil, siis jäime samuti rahule. Carinthiaga Austrias ka käidud,samuti kiidusõnad, giid oli super, nimi kahjuks pole meeles.Selle aasta Mulgi Reiside buss püsib meeles elu lõpuni- äikesevihma ajal tuli kusagilt vett kaela nagu kosest. Nii külm kui need tunnid sõitu ööbimiskohani pole veel elus olnud.
 
J 07. september 2015, kl 23.46
Väga rahul.
 
Tamara Dmitrenko 29. mai 2021, kl 16.21
Väga auväärne LaStrada firma ja väga toredat giidid, eriti Tiiu nimeline, väga huvitavalt ja teadlikul räägib selles kohas kus parasjagu sõidame ,paistab et inimene teab millest jutustab, kahju et KORONA segas kõik reisid. Loodame et varsti saame jälle reisida!?
marlavreeet 10. oktoober 2023, kl 15.21
Itaalia Vaatamisväärsused - https://tiqets.tp.st/28ETBCoi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!