Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mis reisile kaasa?
 
sirts 10. veebruar 2009, kl 18.17
tulemas soojamaa reis..küsiks kogenumatelt kas on ehk mingeid asju mida võin teadmatusest koju unustada kuigi reisil kindlasti vaja on??..oodatud heatahtlikud nõuanded!!
 
mumm 10. veebruar 2009, kl 18.29
Soojale maale - peakate, plaastrid (mul tekivad soojal maal tihti villid jalanõudest :), "kõhurohi" (juhuks kui võõras toit ei taha kohe omaks saada), päikesekreem, kaamerale patareid
 
bbb 10. veebruar 2009, kl 19.51
Veel päikeseprillid ja õhtuks jakk või kampsun:)
 
näiteks 10. veebruar 2009, kl 21.18
kirjuta nimekiri, mida kasutad suvel ja selle järgi paki asjad. ära unusta, õhtud võivad olla jahedamad. samas on võimalik enamuses kohtades osta mahajäänud tarbed(minul alati päikeseprillid:))
kõhurohi, peavalutabletid, nohurohi,plaastrid.
 
einoh 11. veebruar 2009, kl 09.16
ei tahaks kohe halvasti öelda, aga ei saa aru, kust küll sellised lollid tulevad. esiteks õpi kasutama otsingut, iga päev püstitab mõni siin sellise teema. teiseks tee omale selgeks, kui soe on hetkel seal "soojal maal". on ju vahe, kas on 18-20 kraadi (öösel 15 kraadi) või kogu aeg üle 30 kraadi. kindlasti oled suvel väljas käinud ja ilmselt ka mere ääres. peaksid ikka ise teadma, milliseid riideid ja jalanõusid vajad, kas vajad päikeseprille jne. milliseid pesemisvahendeid kasutad ja milliseid ravmeid vajad, peaksid samuti ise teadma. uuri ka oma perearstilt vaktsineerimise kohta. samuti loe lennufirma kodulehelt pagasi kohta. kindlasti mine lukustatava kohvriga ja kohvrisse ära pane selliseid aju, mis loopimise käigus puruneda võivad. tegelikult saab kõike asju kohapealt osta. piisab täiesti, kui kaasas on 6 kuud kehtiv pass (ilmselt lähed väljapoole euroopa liitu), pangakaart ja natuke sularaha.
 
sun 11. veebruar 2009, kl 09.53
küüneviil, väiksed käärid. Nuga ka kui ostad puuvilju ja tahad koorida-tükeldada.
Kohviarmastajatel võiks olla kaasas eesti kohvi+väike keeduspiraal. Soojamaa kohvid on reeglina võõramaitselised ja ei kustuta seda õiget kohvijanu. Omal on kaasas olnud ka enda mõni vanem tass(hotellis ainult vannitoas klaas) mille pärast olen hotelli maha jätnud.
Ja üks suur pudel vett on viimasel ajal olnud hädavajalik. See siis suures kohvris. Et kui lennukist maha jõudnud, läheb tavaliselt aega enne kui kõik bussi jõuavad ja hotelli poole sõit lahti läheb. Mul on sel ajal hull janu tekkinud. Ja ega kohe hotelliski vett leia(oleneb muidugi mis kell kohale jõuda, kas poed on juba avatud jne).
Veel peavalutabletid, kui tuulest kukal valutama kipub.
Ja käsipagasisse pliiats - lennujaamas tuleb pabereid täita ja siis sõrmega kirjutama ei kipu:)
Ilusat reisi!
 
katariina 11. veebruar 2009, kl 13.56
midagi hästi õhukest aga pikkade varrukatega - juhtub ikka, et päike teeb liiga, siis tuleb ka päeval kuumaga midagi seljas hoida.
 
... 11. veebruar 2009, kl 17.52
Rannarätik kui osta ei soovi (ja osades hotellides keelatud hotelli rätikuid randa võtta)
 
soojalemb 11. veebruar 2009, kl 19.23
Igaks juhuks võiks ikka võtta midagi sellist ka, millega päikesepõletust leevendada. Nt. mingit aaloekreemi vms.
 
x 11. veebruar 2009, kl 20.21
punnivinn - on oldud hädas olnud selle puudumise pärast :)
 
sirts 11. veebruar 2009, kl 21.47
tänud heatahtlikele:)
 
spetsjalist 05. juuli 2017, kl 19.15
Võtsin ykskord noa kaasa suures kohvris ikka xd. Ja noh hottellis korjati ära see
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!