Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Palun soovitage hea asukohaga hotelli Londonis
 
H. 22. september 2009, kl 13.18
Tere!

Soovitage palun hotelli Londonis, võib vabalt olla 1* hotell, ei pea olema midagi uhket, peaasi, et mingigi pesemisvõimalus ja wc ruumis sees on. Kõige tähtsam on asukoht - peaks olema linnas (soov. võimalikult lähedal Oxford street-ile), noh, ma tean, et Oxford streetil on kõige kallimad hotellid, aga ütleme siis nii, et hotell võiks asuda kusagil kohe metroopeatuse juures või siis kusagil, kuskohast oleks lihtne Oxford streetile pääseda (st. ei pea pikka maad peatusesse kõmpima, ümberistuma jne.). Hind ei tohiks olla rohkem kui 150£ öö.
Üritasin netist otsida, aga kuna ma ei oska absoluutselt Londonis orienteeruda, siis ma lihtsalt ei oska otsustada, milline asukoht kõige parem oleks ja kuidas lihtsalt ning kiirelt Oxford streetile pääseks.

Tänud!
 
yks variant: 22. september 2009, kl 18.05
http://www.lincoln-house-hotel.co.uk/index.html
 
kiibitseja 22. september 2009, kl 18.25
£150 öö on juba kõva sõna!
 
tere 22. september 2009, kl 22.02
sa tahad 1 tärni hotelli 150 naelaga v? :D
 
H. 23. september 2009, kl 09.28
No ega ei pea olema ju 1*, ega see pole tingimus, ma lihtsalt ütlen, et võib olla ka 1*, ei sure ära sellepärast :)
 
Joor 23. september 2009, kl 09.43
Easy Hotel http://www.easyhotel.com/

Neid on kesklinnas mitu tükki, väga heades kohtades ja hind on nii 35naela juures öö. Ideaalsed kui põhieesmärk on päevläbi mööda linna traavida ja hotelli ainult magamiseks kasutada. Ruumid on pisikesed kuid muu sodi pärast ei pea ekstra maksma nagu tavalises hotellis (telekas, föön, kirjutuslaud jne.)
 
oeh 23. september 2009, kl 12.47
Tead, mina pole siiamaani Londoni hotelli-majadnusest aru saanud. Näiteks tahtsin ma boneerida hostelit, noh et tuleb odav ja kasulik. Leidsin siis ühe hosteli - üks öö on 160£!!! Hostelis!! Kamoon, see on ju ajuvaba. Samas on odavad nö. budget hotellid palju hullemad kui hostelid, väikesed, räpased, tihti võib juhtuda nii, päevaks jätad kohvri oma tuppa ja õhtul tagasitulles avastad, et seee on tühjaks varastatud. Niiet, võta või laenu, et endale normaalne hotell bookida...
 
Joor 23. september 2009, kl 13.00
oeh'ile

Ma ei kujuta ette kus kohast sa selliseid kohti leiad või mis otsingut sa kasutad. Kui muud ei leia siis hotels.com leiab ka suuremate kettide odavhindu. Samas võiks Tripadvisorist järgi uurida mida teised inimesed ütlevad hotelli/hosteli kohta.

Mina valisin Easy Hoteli sest see asub südalinnas, on alati puhas ja korras nin pakub hoiukappe kus asju hoida. Samas kuna seda ei koristata iga päev (kui sa selle eest just ei maksa), siis ei tule igasugused ka sinna käima.

Samas leiab igasuguseid hostele ja väiksemaid hotelle nii 55 naelaga näiteks http://www.hollandcourthotel.com/local.html
 
H. 23. september 2009, kl 14.12
Aitäh kõigile vastuste eest!
To Joor - kas oskaksid neist EasyHotel-itest ühte konkreetset soovitada? Londonis on siis Paddington, Earls court, Victoria, Heahtrow ja Sauth Kesington. Milline neist oleks kõige lähemal Oxford streetile ja ühistranspodile (soov. metroopeatusele)? Mure lihtsalt selles, et ma pean kaks päeva järjest mitu korda päevas mimena Oxfordile, niiet sinna peaks võimalikult lihtsalt saama. Lisaks olen ma veel sunnitud praegu karkudega liikuma, niiet pikki jalutuskäike ei tahaks hästi ette võtta...

Suur tänu!
 
Joor 23. september 2009, kl 15.31
Easy Hotel Paddington http://www.easyhotel.com/hotels/gb/hotel_search_paddington.htm

peaks olema 4 peatust Oxford Circus´est metrooga Bakerloo liinil
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/standard-tube-map.pdf ja kaardilt vaadates päris peatuse lähedal

Mis on Easy Hoteli plusiks, eriti siis kui oled füüsiliselt piiratud on see, et seal on kohe special needs toad mis arvatavasti asuvad esimesel korrusel (sest lifti üheski nende hotellis pole)http://easyhotel.com/rooms/0008_1020_gb.html

Samuti on need toad suuremad, aga hind on kõige odavam. Ma usun küll, et sulle see soodus tuba kehtib sest ega karkudega ei ole eriti võimalik treppe mööda kõõluda ja teistes väikestes tubades sehkendada.
Mis veel.. mida kiiremini broneerid, seda suurem tõenäosus, et saad odava hinna :)
 
H. 23. september 2009, kl 15.45
Suur tänu abi eest! :)
 
Joor 23. september 2009, kl 15.48
siin on ka kaart, et aimu saada vahemaadest ja kus mis asub

http://tinyurl.com/nkvp6m

Kui see info aitab siin on tore :)
 
* 23. september 2009, kl 16.33
http://www.venere.com/uk/london/ - määra hind ja linnaosa, ja saad valiku hotelle koos piltide ja asukohtadega. Ise kasutan veneret palju ja olen alati saanud täpselt seda, mis netis näha.
 
link ka 23. september 2009, kl 17.51
http://www.venere.com/uk/london
 
ipi 23. september 2009, kl 17.57
Mina olen olnud seal http://www.bayswaterinn.co.uk/rates.php

Metroojaamad lähedal ja Oxford streetile oli vist 1 või 2 peatust, käiks ka jala ära. Lihtne lennujaamast ka minna. Ja seal ümbruskonnas ongi suht odavate hotellide kontsentratsioon suur.
 
nele 24. september 2009, kl 14.39
Mina bookisin just kaks ööd sellises 3* hotellis nagu Tudor Court Hotel, üks öö maksis kahele inimesele 89£, hinna sees ka hommikusöök, mu meelest väga odav. Asukoht super - Paddingtonis, kohe metroo-ja rongijaama juures, ka bussid pidavat sealsamas peatuma. Piltide järgi paistab norm olevat, wc ja vannituba on toas (odavamatel tubadel oli ka variant, et wc ja dush koridoris, aga ma võtsin kallima ensuite toa), toas ka teler, veekann, rätikud-linad hinna sees. Eks siis paistab, kuidas tegelikult on, aga loodan ikka, et väga hull pole, Tripadvisoris olid vähemalt valdavalt positiivsed kommentaarid. Seal piirkonnas peaks palju selliseid odavaid hotelle olema.
 
seeneke 25. september 2009, kl 20.09
Asukoha tõttu julgen soovitada hotelli Belgrave Road´l. Hotelli nimeks, kus viibisin oli Stanley´s Hotel või midagi väga sarnast. Samal tänaval oli veel teisigi umbes samas hinnaklassis hotelle/hosteleid. Kolmeses toas oli hind umbes 500 krooni inimese kohta. Eriline lux ei olnud, aga Sinu toodud tingimused on kõik väga hästi täidetud. Lisaks oli seal hommikusöök hinnas.
Asukoht oli umbes 5minutilise jalutuskäigu kaugusel Victoria Stationist, mis on Londoni tähtsaim transpordisõlm ehk siis sealt saab kõikjale:) Oxford Streetini oli vist 2 metroopeatust ja bussiga kulus umbes 10-15minutit:)
 
Клавдия Нестерова 03. juuni 2019, kl 12.55
Hotelli broneerimine - http://www.booking.com/index.html?aid=1172962 Bookingul peaks olema ju ka hinnagarantii. Kui suudad tõestada, et kuskilt saab odavamalt samadel tingimustel, siis saad vahe tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!