Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
VIRU REISID-KAS PEAKS VÄLTIMA..
 
Reisija 04. september 2015, kl 00.48
Mis siin siis ikka eks ma siis kirjutan ka siia mõne rea tahtsin seda öelda et just saabusin viru reisidega 20.08-29.08.2015 Horvaatia -Sloveenia Ringreisilt ja olen täitsa Rahul ei kahetse ma midagi iga sesnt oli seda väärt . soovitan kõikidele ja te ei kahetse .
 
Arvamus 20. september 2015, kl 23.59
Ka mina olin Viru Reiside kohta lugenud vaid negatiivset ja pelgasin nendega reisida.
Olen teiste reisifirmadega kõik kaugemad paigad läbi rännanud, aga tahtsin sõita ka läbi Euroopa
Nüüd, 2015 aasta juulikuus, tegin selle reisi siiski ära.
Reis oli Horvaatiasse. Ja ma ei kahetse, et selle reisi nendega ette võtsin.
Tõsi on see, et buss polnud korras (konditsioneer ei töötanud ja korra käis ka remonditöökojas mingi muu põhjusega).
Tõsi on see, et bussijuhid olid vene rahvusest, kellest üks sai siiski ka eesti keelest aru.
Tõsi on see, et öömajad on viletsavõitu hotellid ja giid mitte just eriti tasemel.
Aga reisi headuse määrab ikkagi see, mida reisil olles näed ja see, milline on seltskond.
Hea seltskonnaga reisides ei pane neid väikeseid ebamugavusi tähelegi.
Minul järelikult vedas ja jäin reisiga rahule.
Samuti võib ju ka teistel vedada ja reis igati õnnestuda.
 
Jevgeni.G 01. november 2015, kl 16.55
Tere. Mina kohe vabandan kui kirjas on vigu. Tahtsin ka lisada Virukatel reis odav siis kui sina olet võrastega toas ja ei söö ega joo. Pussid on tõesti vanad jäin lausa haigeks. 1 korrusel külm aga 2 korrusel palav. Kui tahate paremat reisi sõitke velestravel se on lux kui Eestlasele kui ka Venelasele on pussid hotelid on väga head . Aga virukatel on kõige laijem valik reise. Mina sõidan mais 02.05.2016 Hispaniase ja loodan tulete. Reis toimub läbisõit Sveitsi ja Linhisteini seda tahaks näha. Ainult mis mulle ei meeldinud giit Kreekase ja lubadus et nääme Venetsiat. Venetsiat polnud näinud kess enne mind on sõitnud Kreeka reisil. Aga lubadused olid SUUURED. Sõitsin Horvatiase mai kuus giid oli suurepärane. Igate pidi elas kahvaga kaasa. Mis ütles se ka oli. Mina olen sõitnud Hispaniase teise firmaga on vaga ilus ja sama hotel kus Virukatki Hispanias 4 päeva veedavat. Lähen uesti et naisele näidata seda kõiki. Tema pole veel Hispanias käinud aga mina pole käinud Sveitsis ja linhisteinis. Kes ei karda ilma luksusteta olete oodatud. Tuletan meelde 02.05.2016 Hispania. Küsida võib 56695987.
 
bn 01. november 2015, kl 17.30
Kas peaksi viru reisisid vältima - vätima peaksid need ,kellel on palju raha ja kes soovivad mugavusi ja kindlalt probleemivaba reisi .
See on nagu jaapani tehnika ,mis on kallis,mitmeid kordi läbi testitud,katsetatud aga kõigel sellel on oma hind ja hind on selline et ühe asja eest võib olla tasu kahekordne !
Kellel on aga vähe raha ja kes on nõus ka mitte mugavate asjaoludega,äpardustega - teile sobib viru reisid väga hästi !
 
Artur 16. aprill 2016, kl 00.18
Oi´kuidas minule meeldib käia Viru-Reis´iga,Hispaanias!(5-es kord)Tagasteel olen Andorrast, ostnud kaasa 4-5 kasti,mitmesugust alkoholi!2 liitrit puhast piiritust,maksab 3 eur.,liiter head viina 6 eur.,head viskid-konjakid 4 eur.,head veinid 1-3 eur.Ja kogu kauba saab ilusasti bussi ära panna! Lennureisidega pole see võimalik!
 
Reis Horvaatia-Sloveenia 19. aprill 2016, kl 08.41
Nii siis Viru Reiside pakkumised. Huvitab see, mis mahub 10 päevase reisi sisse, mis maksab 259-285 eurot?
Kes on käinud viimastel aastatel, jagage palun kogemusi.
 
Kodulehel 19. aprill 2016, kl 21.07
reisikirjelduses on ju kirjas, mis mahub ja mille eest pead juurde maksma. Aastaid juba Viru Reisidega reisinud ja järjest rohkem paneb imestama, kuidas suudetakse nii väikese raha eest suhteliselt heade programmidega reise teha.
 
Krista 08. jaanuar 2017, kl 16.13
Tere! Minu meelest on olnud kõik reisid Viru reisidega väga huvitavad ja meeldivad. Väikseid vigu võib kõigil juhtuda. Igal juhul reisin lastega selle firma kaudu edasi,kui jälle võimalus tekib. Suured tänud Viru reiside korraldajatele! AItähh!!!
 
Liivi 12. märts 2017, kl 14.58
Tere! Mina käisin Viru Reisidega kaks aastat tagasi Horvaatia Sloveeniareisil koos puhkusega. Mulle nii väga-väga meeldis. Tahan sel aastal jälle minna just sellele reisile. See algab 24.juunil. Välasõit on küll jaanipäeval, aga sellest ei ole midagi, siin lähevad ilmad siis vihmaseks tavaliselt. Aga see, mis ootab ees sellel kahenädalasel reisil, tasub ennast kuhjaga ära. Sellel reisil on kõik organiseeritud väga hästi, näeb palju ilusaid kohti ja saab ka niisama rannamõnusi nautida. Soovitan! Liivi.
 
Ene 29. mai 2017, kl 17.44
Tulin nädal tagasi Horvaatiast ja reisiga väga rahule. Nägime palju, viperusi ei olnud, bussil ei tekkinud ühtegi probleemi. Öömajad olid normaalsed. Kes tahab elada 5* hotellis, peab lendama lennukiga. Kohad mida külastatakse on ju samad, mis kallil reisil. Inimesele, kelle rahakott ei luba luksust, sobib see reis väga. Bussiga reisimise eelis ongi see, et näed palju. Läbitakse mitmeid riike. Loodust nautivatele inimestele suurepärane võimalus.
 
Arno 28. juuni 2017, kl 19.43
Kahjuks ei saa seda firmat küll soovitada! Kui tahavad, siis korraldavad, kui ei siis lihtsalt jätavad ära. Nii, et unusta oma puhkuseplaanid. Mingit mõistlikku pakkumist omaltpoolt ka ei paku. Pakuti 90 euri kallimat reisi tavahinnast 10 eurise soodustusega. Suuremast soodustusest keelduti põhjusel, et neil ei ole huvi, sest reis on neil niikuinii juba peaaegu täis müüdud.
KUI JULGETE RISKIDA OMA PUHKUSEPLAANIDE ÄRA RIKKUMISEGA, SIIS JAH PALUN VALIGE NEED NEETUD "VIRU REISID". Äkki teil läheb paremini!?

Kaunist Puhkust kõigile ka minu poolt!
 
Artur 16. oktoober 2017, kl 19.49
t Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja siin on ilusti välja toodud bussireisi suurim p
> uudus: "inimesed on väsinud, tahavad koju".
>
> l
> ennureisiga oled sa pärast puhkust ikka puhanud.
Ega ikka ole küll...Aetakse hotellist.kell 12 välja...siis pead ootama terve päeva.millal lendama pääsed.kui pääsed!? Ja´ ei väsitanud midag,see Sveitsi ja Liechtensteini külastus´+Saksamaa kaubanduskeskused!
 
Artur 16. oktoober 2017, kl 20.04
jj Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see on küll ulme et reisija valvab et bussijuht ma
> gama ei jääks ,,kas mõtlesid loo ise välja eelmine
> kirjutaja Nii on ennegi juhtunud,et bussijuhil läheb.silm kinni ja tähelepanelik reisija paneb seda tähele!(öösõit Hispaanias)Giidid magasid ja hiljem,turgutati seda juhti,kohviga!

> küsisin bohemian reisidest,france
> avenust et kas söökidest on vimalik loobuda ja see
> ga vähem maksta - see polnud võimalik ,, seega ee
> listan viru reise kus tullakse inimestele paindli
> kumalt vastu ja ei pea maksma söökide eest
 
cheapcheapfly 06. november 2017, kl 11.51
VAATA , siin on head pakkumised >>> https://www.facebook.com/cheapcheapfly/
 
Anne 19. veebruar 2018, kl 13.46
Samad sõnad. Viru reiside puhul sõltub väga palju giidist. Meie Horvaatia-Sloveenia-Bosnia Hertsegoviina- Montenegro-Albaania reis oli suurepärane. Vaid üks ööbimine oli suth väikeses ruumis, aga ülejäänud olid suurepärased (selle hinna eest). Ostsime muidugi juurde kahese ööbimise. Aga kõige olulisem oli ikkagi giid EVE. Temal oli kogu reis paigas, kõik ekskursioonid, väljasõidud ja muud ajaliselt paigas ja toimusid suurepärasel tasemel. Soovitame kõigile.
did_246936 29. aprill 2018, kl 17.11
Saabusime eile Sloveenia-Horvaatia reisilt abikaasaga. Mina julgen küll kiita - selle raha eest oli reisi rohkem kui küll. Ja muidugi on Eve väga hea giid.
Eks viperusi sellisel pikal bussireisil ikka ette tuleb, aga kui näed hinda siis tulebki selliste lisaelamustega arvestada (näiteks karuga "kaklemine" ja rattavahetus piiril)
Ülilahe reis oli - ja just reis, mitte puhkus - puhkusereisid on midagi muud.
 
IMBI 03. mai 2018, kl 13.53
Tulin Viru reisidega Itaaliast 29.aprill 2018a.Olen väga rahul.Ja sõidan veel.
 
Tamara dmitrenko 23. juuli 2018, kl 11.51
Hull kes Viru reisidega riskis sõita Mina olen kaebusi 4 tükki saatnud ei ole vastust ka Greka reis mina iial ei unune Sõit oli nägu vabandust aga otseses sõnas PELDIK sest kõrval istus mees kes pasandas püksi ja kõik olid viisakalt vait kuna vaja bussi reisijatega täita jakaebus siiani vastamata Peab olema enesetapja kes tahab sellistes bussis sõita Tfui!
 
Marika 08. august 2018, kl 13.20
Käisin nädalavahetusel Riias. Kõik läks suurepäraselt. Suur osa rahvast olid juba Viru Reiside püsikliendid. Hakkan ka raha koguma suurema reisi jaoks. Horvaatia - Sloveenia reis pidi super olema. Tulge ka!
 
Jüri Soome 10. august 2018, kl 14.47
02-05. 08.2018.a olin osaline Viru Reiside poolt korraldataval Peterburu reisil. Üldiselt võis rahule jääda, välja arvatud majutus. Selle kohta valetas Viru Reisid lausa julmalt, kus oli kirjas, et tubades on dušš ja WC. Täielik vale. Meie toas ei olnud isegi peeglit. Dušš ja WC asusid meist läbi kahe koridori ca 30 m kaugusel, ühe ukse taga. Loomulikult järjekord nii siia kui sinna. Toa pisike aknake asus lae all ja kui ulatasid kuidagi välja vaatama, siis nägid meetri kaugusel betoonmüüri ja sellel mitmekordset okastraadi spiraali. Õudne. Võõrad inimesed sunniti magama ühes voodis, lihtsalt üks voodi viidi vahepeal toast ära. See oli heal juhul hostel, mitte kolmetärnihotell. Ärge uskuge Viru Reisi.
 
katjake 07. juuli 2019, kl 00.32
Olen nendega kahel korral reisinud.Esimene kord oli giid kehva, aga nägime ikka ja rahvas oli vahva. Teisel korral oli kõik super. Hotellid ongi odavad--sellega peab arvestama.
Nendega läheks veel reisima--näeb ju korraga päris palju.
 
viivi jaska 09. juuli 2019, kl 14.21
palun infot giid Toomase kohta.Plaan minna poola-slovakkia reisile.
 
katjake 09. juuli 2019, kl 22.31
minu eismese reisi giid.....äkki on muutusi.....
 
Reisija! 13. november 2019, kl 12.52
Tere!
Oleme abikaasa ja pojaga juba 8 korda reisil käinud, nendest 6 korda Viru reisidega.Oleme endale selgeks teinud, et sellise raha eest reisilt palju pole vaja loota.
Miudugi on tulnud ette väga hiliseid ööbimiskohtadesse jõudmisi, vahel isegi hommikul pool 7 kuid see kõik juba ununeb järgmiseks korraks!
Käisime sel aastal 04.09-19.09.Gruusia ringreisil. Pole samuti midagi väga halba rääkida.
Muidugi, kui välja arvata segadused öömajadega. Hullem on ikkagi minumeelest see, kui oled bussis, mis on enamjaolt täis õelaid ja virisevaid inimesi kes panid lausa pea valutama. See selleks, meie oleme oma reisiga sellegipoolest rahul ja bronnisime juba uue reisi ennem, kui sellele reisile läksime!
 
Marika 16. juuni 2020, kl 21.00
Olen Virukatega kolm reisi teinud ja alati rahule jäänud. Aprillikuine sõit läks paraku " koroona" nahka, kuid sain raha 100% tagasi. Lihtsalt super! See tõstab firma usaldusväärsust minu silmis veelgi. Sel aastal ei ole puhkusega enam väga priisata, kuid 2021 olen jälle kindel mineja. Jõudu ja edu virukatele!
eleand 19. november 2020, kl 10.32
Hotelli broneerimine - http://www.booking.com/index.html?aid=1172962 Bookingul peaks olema ju ka hinnagarantii. Kui suudad tõestada, et kuskilt saab odavamalt samadel tingimustel, siis saad vahe tagasi.
Odavad lennupiletid - https://search.jetradar.com/?marker=15048... kasutan juba pikemat aega - mugav.
 
Vera 20. mai 2021, kl 16.14
Käisin kah Itaalia reisil ja ma küll ei jäänud rahule. Reisijad läksid kaduma. Bussijuht eksis ära. Ja üldse see bussijuht oli kuidagi üleolev. Ei midagi meeldivat. Rohkem ma neid näha ei taha
 
Ruhh 20. september 2021, kl 16.27
Viru reisid - ha ha haaa :D
did_1896625 22. juuni 2023, kl 12.36
Kindlalt vältima.Erandlikult kõik minu tuttavad,kes käinud räägivad vaid õudusi Viru reisidest.Kes ikka soovib reisist naudingut saada,siis kindlalt minna teise firmaga.Endal ka väga halb kogemus....kel võimalik,siis uurige,mis juhtus 2022 Balkani reisidel keset juulit.Kohutav kogemus reisist,giid Evest ja kogu sellest firmast.
 
Virukate reisija 19. august 2023, kl 12.48
Olen 2018.a. alates osalenud 5 virukate reisil ja alati väga rahul olnud. Kahel korral on olnud Läti buss ja ühel korral sattusime ahelavariisse (kõks, ei enamat). Mingit püsivat traumat see seik mulle ei jätnud. Olen olnud teadlik, et tegemist on bussireisiga (mis halbade asjade kokkulangemisel võib osutuda omamoodi seikluseks). Programm on olnud hea, giidid samuti. Väga soodne hind pealekauba.
Ainsana olen olnud pettunud mõnes reisikaaslases. 3-4 inimest igal reisil (nagu aamen kirikus).
Seega:
Ära tule bussireisile, kui soovid hommikul kaua magada.
...kui oled krooniline hilineja ( 6x10 min. tähendab tund hiljem öömajale jõudmist).
...kui ei suuda pi...ka... bensukas, vaid tahad seda teha kogu aeg bussis (hakkab ju haisema!)
...kui sa ei tunne ära oma kohvrit ja muid asju (bussijuhid ei ole neid kindlasti maha jätnud)
...kui sa ei soovi alluda giidi korraldustele, ega neid isegi lõpuni kuulata (otsi siis neid eksinuid)
...kui oled kõige suhtes väga pretensioonikas, aga ise ajad hotelli hommikusöögil endale toitu karpidesse (lihtsalt piinlik)
Ühesõnaga:
Olgem ise toredad! Siis on reisid ka toredad (Nii Viru Reiside, kui kõigi teistega)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!