Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
VIRU REISID-KAS PEAKS VÄLTIMA..
 
Maie 09. mai 2010, kl 17.47
Just saabusin Hispaania reisilt. Viru reisidega on odav reisida. Häiris hommikune liiga varane tõusmine ja siis lihtsalt mõtetu molutamine linnades. Hannes on liiga uhke, ei ole giidi tüüp. Kolmene majutus ei ole normaalne. Saksamaal magasid võõrad inimesed ühes voodis ühe teki all ja ühel padjal. See oli KOHUTAV. Teel Hispaaniasse ei ole vaja Nicas peatuda, kallis ja vaadata ei ole seal midagi, lihtsalt istusime haljasalal ja tegime aega parjaks. Tagasiteel ei tohiks olla Sveitsi ja Liehtensteini programmis, inimesed on väsinud, tahavad koju, väga kallid maad ka, selle asemel oleks võinud olla lubatud 5 päeva ja 6 ööd Lloret de Maris, seal olime ainult 4 päeva. Puudusi on, hind on odav, aga alati saab paremini.
 
mariann 10. mai 2010, kl 00.29
terekest kah!!!!!!!!!!!!!!!!!
jõudu ja ja jaksu virukatele!!!!!!!!!!!!!!
mina olen käind kallite ja odavatega. kui tahad midagi näha ja kuulda siis mine odava firmaga.virukat teevad väga häid reise ja väga mugavad prouad tükkivad vinguma, sest neile ei pakuta supermugavusi. reis on lihtne ja mugav. giidid on väga head suhtlejad ja tunnevad oma ala hästi.
mine julgelt reisile ja ära kuula neid virisejaid!!!!!!!!!!!!
 
M 10. mai 2010, kl 13.37
Käisime Horvaatias 13 päeva koos puhkusega.Kõik plaanipärane,2 hommikusööki tehti firma kulul kõigile välja.Ööbimistega sai ilma juurdemaksmata ka 2-sed toad.Buss korras,bussijuhid väga tublid.Ju meil siis seekord kõvasti vedas!
 
t 10. mai 2010, kl 15.20
ja siin on ilusti välja toodud bussireisi suurim puudus: "inimesed on väsinud, tahavad koju".

lennureisiga oled sa pärast puhkust ikka puhanud.
 
mina 10. mai 2010, kl 18.26
olen käinud ja reisingi ainult VIRU REISIDEGA olen rahul.Hind paneb asja paika,kui soovid paremat eks siis maksa.Jäin väga rahule.Ees ootab Virukatega reis Hispaaniasse!
 
Valdur 10. mai 2010, kl 20.38
Vaideln Maiega: Nica on imeilus. Maie vist mäe otsas ja linnas, juudi surnusial jm ei viitsind käia. Mulle jättis Nica unustamatu elamuse, nii et tahaks sinna tagasi puhkama minna. Cannes meeldis vähem.
Lichtenstein oli tõeline paradiisipuhkus (võluv pärl) tagasiteel, kuhu ma ilma Viruta vist polekski sattunud. Ärge ainult lasterongiga sõitma minge!;)
Loret de Mari ei lähe ma eales tagasi- kole koht. Tossa de Mar meeldis rohkem. Sõitsimegi vabal päeval Tossasse, kus romantilisem .
 
kasss 11. mai 2010, kl 19.56
Virureisid olid täitsa tasemel Pariis-London. Nägi palju ja giid Sirje väga kompententne igale küsimusele vastama. Häiris see, et bussis liiga palju rhavast ja sisse- ning väljaminek võtab omajagu aega. Parem oleks ühekordse tavalise bussiga reisida. Mitmed hommikud sain ilusti välja magada, kuna jõudsime hilja õhtul tagasi. Bussijuhtidel omad sõidumäärused. Ah jaa, see igaõhtune kohvrite väljavõtt ja hommikul tagasipanek võttis ka oma aja - ikkagi ca 70!!!! inimest bussis.
 
väino 11. mai 2010, kl 23.17
ma nõustun maiega.
 
mitte elu seeski 12. mai 2010, kl 12.43
ei reisiks sellistes tingimustes :
kahekordne buss
öömaja no ma ei tea- kes kus kellega sokutatakse kokku ja WC ja dušš koridori peal...
programm võib ju ok olla, aga sama odavalt saab väga kvaliteetse teenusega bussireisi - ise käinuna soovitan soojalt La Strada, Avenue France, Bohemian travel ja Carinthia.
Neil on alati 3* hotellid ja asuvad enamasti vahvates väikelinnades või kohtades, kus ka sõidupäevade õhtul võimalus kolada, õhtustada, nautida...
bussid kvaliteetsed ja ühekordsed - seega seltskond ei ole 70 liikmeline, mis mind väga häiriks - suure massiga koos liikumine.
Olen jah peps ja pirts, aga elu on liiga lühike, et seda ebameeldivaga sisustada.
 
dfa 12. mai 2010, kl 17.20
eelmisele
maksnud siis lisatasu 2 inimese kokku majutamise eest ja probleeme pole,
mina ei sõidaks näiteks avenu francega,la strdaga,Bohemian reisidega sest nad nöörivad sult raha teenuste eest mida sa ei taha ja ei kasuta - hommikusöögid,ühekordsed bussid,2 inimese majutamine (mis kasu saab sellest üksikreisija ? mitte midagi,ainult lisakulu kallima hotelli toa eest ,inimesi võib ka rohkem olla sest nii on mugavam ja kui hind selle arvel langeb siis seda parem
 
reisija 18. mai 2010, kl 06.52
kindlasti mitte,olen ise käinud jäin rahule.
 
olen kokku puutunud 21. mai 2010, kl 14.12
Mina ütleks kiidusõnu.See reis mis mul õde tegi 12000.- Itaaliasse sain mina bussiga Viru reisidega kokku 6000.-.Jäime mehega väga rahule.Oleme reisinud selle firmaga 2004 aastast,kõik on ok.Kui noled väga pirts ja valija siis vali mõni kallim reisibüroo.Hinnad on mõistlikud ja reisiprogrammid on ka head -Julgen soovitada küll.
 
eeri 24. mai 2010, kl 19.46
ei olnud 5 päeva hispaanias koha peal nagu lubatakse programmis. tagasitulek venis, ei tahaks nii palju loksuda. giid soovitas vaid kalleid kauplusi. formule majutused kolmele on lihtsalt jubedad ja need hommikul vara sõitma hakkamised, kell 3- ei ole normaalne. kas me maksime poole öö eest? ei usu.
 
maria 31. mai 2010, kl 05.08
tasub reisida,käisin 2007 nendega itaalias,ehki vintsutusi oli palju,oli kõik eskursioonidesse puutuv viimase peal,sirjest paremat giidi ei oska tahta,inimesed ärge olge nii pirtsakad
 
kessu 01. juuni 2010, kl 19.10
Käisin eelmisel suvel Viru reisidega Berliinis. Jäin väga rahule. Reis kulges ilma viperusteta ja kõik sujus. Ainuke konflikt tekkis ühe idioodist reisikaaslasega , kelle tujutsemise tõttu olime lausa neljakesi F1 hotelli kaheinimese toas. Aga lõpuks lisas see totter olukord reisile pigem huumorit kui mingeid halbu emotsioone. Giid oli ka päris omapärane ja bussijuhid ka igati normaalsed. Ma arvan ,et inimene kes oskab reisi nautida leiab igas olukorras midagi positiivset ning see , kel kombeks vinguda , noh... see vingub niikuinii :) Viru Reisidega võib sõita küll :)
 
anne 09. juuni 2010, kl 14.26
mina olen ka viru reisidega käinud itaalias ja inglismaa-shotimaa reisil. muidugi, kui vähe maksad, siis luksust nõuda ei saa, aga kõik oli normaalne. ööbisime ka võõra naisega ühes toas, aga ta oli nii tore inimene, et vahetasime veel peale reisigi e-maile. kes ei taha võõraga koos ööbida, võib ju rohkem maksta. ja mõlemal reisil panin tähele, oli selliseid vingatseid, kes tahtsid mitte millestki tüli üles keerutada. no kes neid sundis küll sellele reisile tulema? valikuvõimalused on ju olemas, rahakott hääletab.
 
cv 22. juuni 2010, kl 12.06
Ei leiagi tesi sellist firmat nagu viru reisid ja vist peangi viru reiside fänniks hakkama - probleem selles, et mulle ei meeldi kui reisifirmad selle vägisi toitlustuse pähe määrivad ja selle eest suurt tasu küsivad, inimesel pole valiku vabadust antud .. kellele see meeldiks
 
a 26. juuni 2010, kl 01.46
käisin ka kunagi 2006a vist hispaanias pikal ja nojah mille eest maksad seda saad..itaalias eriti hytid v6tsime lisaks ise hotelli k6rvale nii et juurde tuleb palju maksta k6ige lisa eest hispaanias kohap. ka suht jama ööbimiskoht..ja buss ilma konditsin..palav ja väsitav jalad paistes..vara ärkamised, sealjuures formulad olid meie arust just k6ige normaalsemad v6rreldes teistega, nii meeldis et kui välismaale ise ööbiks kyll nendes.., suhteliselt k6ige kohutavam kui oled harjunud luksusega..aga suht palju näed ka ja läbid aga jah kuskil kaubanduskeskustes v6iks rohkem aega anda..m6tlematult need ajad antud..rohkem plaanimist..kunagi ehk läheks veel aga siis teab juba mida n6uda kysida..ise kaasa ostsime mingi 2500kr eest igast toite et söödud saaks pluss kohap. ka lisaöögid..kokku mingi 5000kr reis läks ikka kahe peale 15000
 
h 26. juuni 2010, kl 14.01
Kreeka reisil kreekas olles oli kohati lausa luksuslikud eluasemed villas mere ääres, duss,külmkapp,rödu mere vaatega,elektri pliit ,küllaldaselt ruumi jne - kõik see ainult 5500 krooni eest ,ateena hotell muidugi viletsam aga see eest asus keset ateeena linna.
itaalia kämpngutes segasid putukad ja mardikad aga kreeka eluasemed olid ikka luksus .

viru reisid annab sulle valikuvõimaluse sõita odavalt või kallilt ja nimelt selle odava sõidu üle mõned irisevad .
teiste reisifirmadega peadki kallilt sõitsma ja sul pole mitte mingisugust valikuvõimalust.
 
dfg 29. juuni 2010, kl 21.50
Viru reiside puhul tuleb küll arvestada sellega,et sinu plaanitud reis teostub 50 protsendilise tõenäosusega .Juhul kui plaanite puhkuse reisi ajaks siis võite jääda pika ninaga sest reisi ei toimugi sest vajalikul määral reisijaid ei ole. Seega on teil valik valida mingi teine reis või üleüldse jääda reisist ilma .
Odavad reisid on võimalikud millegi arvel - selge on see , et 80 reisijat bussis viivad sõidu maksumuse alla,mille arvel on võimalik reisi maksumust vähendada.Kahjumiga ei saaks firma toimida.
 
eee 23. september 2010, kl 14.02
Käisin Viru Reisidega Kreekas. Kõik oli super! Kui vinguda siis Ateena hotell oli alla igasugust arvestust ja hotelli piirkond oli õudne. Olen varem Viru Reisidega Hispaanias. Kreekas oli väga tore giid, Heli, hästi soe ja sõbralik. Hispaanias oli Hannes-ei kommenteeri. Enne reisi tuleb täpselt kõik üle küsida ja täpsustada, et ei oleks hiljem üllatusi. Hea giid on väga oluline.
 
minni 23. september 2010, kl 19.45
Olen Viruga käinud ja näinud neid aegu, kui oli ärardusi ja bussid kehvad. Nüüd juba mitmeid aastad nende pakutavad reisid tasemel ja kõik toimib hästi. Kogemus põhineb aastast 2003. Julgelt soovitan Virut. Muideks ka giidid: Hannes, Merle, Sirje ja Eve suurepärased ja tunnevad oma tööd. Jõudu ja edu Virule ja mina sõidan nendega ka edaspidi.
 
krrr 23. september 2010, kl 20.41
Kui ikka elu joonde saaks,siis broneeriks kohe järgmise suve kahenädalasele inglismaa reisile....
Aga ei tea,kas mulle seda õnne antud ongi.
 
irw 24. september 2010, kl 18.08
üldiselt on nii, et vingujad pole rahul nagunii millegiga ja sellisd ei tohikski üldse reisima minna
 
N 24. september 2010, kl 20.17
Kas olete osalenud VR-de aastavahetuse reisidel? Kuidas Prahaga on, kas on head/halba muljetada?
 
miranda 28. september 2010, kl 00.29
Viru reisidega tasub minna rohkem loodusreisidele, käisin suvel Põhja-Norras ja jäin väga rahule. Linnareisidele kohe kindlasti mitte, sest öömajad äärelinnas (sellest ka reis odavus), aga tahaks ju ka õhtust linna nautida.
Norra väikelinnad väga igavad - üks peatänav ja kõik - seal on ööbimine kämpingus asjakohane. Ja kindlasti peaks olema ühekordne buss.
 
huviline 01. oktoober 2010, kl 13.26
aga kas raha saab ikka täies ulatuses tagasi kui reis ära jäetakse? ja kui palju aega enne reisi selle ärajäämisest teatatkse? päevi, nädalaid?
 
pettunu 01. oktoober 2010, kl 20.00
üks päev!
 
vbv 13. oktoober 2010, kl 02.06
ateena,istanbuli,moldaavia pealinna puhul ,rabati ,marrakeshi puhul on hotellid kesklinnas ja mitte äärelinnas aga hotellide ruumid on väikesed
 
nojah 13. oktoober 2010, kl 21.36
just ühel viimase aja reisil läks buss katki, ja kohe nii katki, et telliti Eestist uus buss (ise oldi parajasti Poolas)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!