Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Clubs Travel
 
Imestunud 29. jaanuar 2010, kl 23.40
Tere! Ma osalesin novembri lõpus selle reisifirma küsitluses ja lõpus öeldi, et võin võita reisi. Nüüd siis helistatigi ja paluti büroosse koos abikaasaga tulla. Et me olla saanud võimaluse valida ühe neljast reisist.
Kas on kellelegi veel tehtud samasugust pakkumist?
Kas see on mingi konksuga teema või on tõesti usutav asi ja me ei pea sinna mingit raha matma?
Tänud ausatele vastajatele?
 
reisimees 01. veebruar 2010, kl 10.33
te ei võida reisi vaid majutuse seal, see on selle firma reklaami trikk. reisi peate ise juurde ostma, saate ilma söökiteta aga seal söögi tegemise võimalusega apartamendi.
 
külm 02. veebruar 2010, kl 22.36
to imestunud-Mul sama teema aga jagasin matsu ära,just see abikaasaga tulek ja kui ei saa abikaasaga las tuleb sõbranna abikaasaga.leppisime aja eelm neljap.kl.10.00 kokku.aga sedagi ei tea nad -saadavad sms nr-lt 55607331 ja tahavad kokku saada kl 14.00 teisip.Selle peale tuli mul meelde ja googeldasin ja ennäe mis kõik välja tuli Tee samuti kui oma närvid ja raha armas on-Ei pea neid venelasi toitma.
 
heh 05. veebruar 2010, kl 09.30
ei saa aru miks kõik nii negatiivselt sellesse suhtuvad ja väidavad et tuleb kallim kui pakett kuskilt reisibüroost.ja enamus kes kirjutavad pole ise reisil käinud vaid kuskilt miskit kuulujuttu kuulnud.me näiteks saime sealt majutuse neljale kaheks nädalaks Tenerifele 4100 eeq ise otsisime lennud juurde ja kokku tuleb reis kaks nädalat 6200 eeq inimene tahaks näha kust saab sellise hinnaga 4* apartmendi kaheks nädalaks koos lennuga.Natuke jah vaja ise otsida ja broneerida neid lenda aga igaüks peaks sellega hakkama saama.
 
kaku 05. veebruar 2010, kl 09.43
mis asi on eeg????
 
heh 05. veebruar 2010, kl 11.50
ok ok vabandust tõesti oleks austusest eesti krooni vastu õige kirjutada Eesti kroon.
 
seda et 05. veebruar 2010, kl 15.22
Võiks ikka siin kasutada otsingut, sest sellest firmast siin alalõpmata juttu.
 
minka 06. veebruar 2010, kl 22.08
tahaks ka minna tenerifele selle firma majutusega aga kahjuks ei oska leida kuskilt odavaid lennupileteid. palun aitake mind ja ma olen teile väga tänulik.
 
võitja :) 11. veebruar 2010, kl 13.41
mulle helistati ka eile, et olen võitnud ühe kingituse neljast (reis egiptusesse, spa, pudel veini ja neljandat ei mäleta). Kutsuti täna kella 14:00-ks kohale. Eile olin veel ilgelt häppi, aga kui tuli sõnum kus oli kirjas, et kohale tulla koos abikaasaga, siis tekkisid esimesed kahtlused - miks peab võidule järgi minema abikaasaga??? Täna siis googeldasin ja sain asja kohta rohkem infot. Helistasin ka ja küsisin täpselt üle, et mida ma siis võitsin ja mis siis täna kell 14:00 hakkab toimuma. Öeldi, et loositakse välja mis ma siis nendest neljast auhinnast võitsin. Kuna olin lugenud, et kõigepealt kohale tulles tuleb anda allkiri ja isikukood ning siis tehakse reiside kohta presentatsioon ja kui soovin midagi "võita" siis on see tasuta ööbimine (tõenäoliselt ilma söökideta) ütlesin teenindajale kogu selle info ja küsisin kas vastab tõele. Seejärel võttis teenindaja kaitsva poosi ja ütles, et ega ju ütlesingi, et võitsite tasuta ööbimise, et ei ole öelnudki, et kogu reisi. Ausalt öeldes mina kui naiivitar ei oleks selle pealegi tulnud, et kui öeldakse, et olen võitnud reisi, siis see võib tähedada, et saan mingi osa (antud juhul majutuse) tasuta ja muu tuleb endal tasuda. Ühesõnaga tühistasin kokkusaamise. Kes soovib saab ka siit lugeda:

< http://trip.ee/node/5330 >
 
M 11. veebruar 2010, kl 15.42
Tubli oled, Võitja:)
Paljud siin ikka arvavad, et nii tore ju kui võitsin jne. Pärast nutavad, aga siis hilja.
 
keegi 01. aprill 2010, kl 13.45
http://trip.ee/node/5330
 
maiemand 02. aprill 2010, kl 22.52
Käisime sama firmaga 3 aastat tagasi, samamoodi, et võitsite ja puha. lõppkokkuvõtteks saime 2näd tenerifel väga soodsalt ja jäime väga rahule. Ainuke mis on, et pead osalema seal presentatsioonil, ja nad oskavad VÄGA hästi müüa sulle puhkuseosakuid. PALUN ÄRA SA NEID MINGIL JUHUL OSTA!!!!!!!Müügitöö on neil vägev.
 
ketu 27. mai 2010, kl 10.04
jeah ! mulla ka helistati ja teatadi võidust. Kuna diktsioon oli kehva, siis ma ei saanud aru millisest Travelist helistatakse. Kuna tegemist oli perereisiga, siis öeldi, et tulge elukaaslasega. Läksime. Allkirja meie ei pidanud andma. Küll oli presentatsioon ja siis räägiti meile ilusat juttu. Valida oli 8 riigi vahel ( 5 euroopa ja 3 eksootilist ) 4800.- ja ise pidime siis kinni maksma söögid ja piletid. Väga eksitav info nende poolt. Lõpuks pisteti pudel veini ja öeldi aitäh, et tulite ... Huvitav, kas kõik, kes seal Viru Keskuse ees ankeeti täitsid, kutsuti presentatsioonile.
Ja vein polnud kah hea .
 
2019 19. september 2019, kl 23.51
Kuskil nädal tagasi Tallinnas ühes Maximas täitsime mingi clubs traveli ankeedi ja paar päeva peale seda helistati sealt et te võitsite reisi Taisse 4-le inimesele. 2 last võis kaasa võtta.
Kahjuks pidime loobuma kuna lennupiletid ei olnud võidu sees.
Ma arvan et nad helistasid vist kõik need inimesed läbi kes selle ankeedi neil täitsid ja teatasid et olete saanud peavõidu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!