Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Hiiumaa - kus, mis huvitavat?
 
Mandrimutt 09. juuli 2010, kl 16.57
Oskate soovitada kohti Hiiumaal, kus võiks kindlasti ära käia suvisel Hiiumaa reisil? Pole sellel saarel perega kunagi käinud, kuigi lapsed juba teismelised. Sellel suvel siis kindel plaan- vallutada Hiiumaa.
Kõpu tuletorn ja see "liba-Eifelitorn" on ainsad asjad, mida ise tean, et võiks vaatama minna.
Kuid kas on seal käinutel omapoolseid soovitusi lisaks? Ehk ka kohalikud on lahked ja kirjutavad, mida oma kodusaarel märkimisväärseks peavad?
Tänudega
mandrimutt perega
 
kohalik mutt 09. juuli 2010, kl 23.52
Noh, Suuremõisa lossist võiks läbi hüpata. Ega ta ole mingi ime, aga oma põnev ajalugu on tal küll. Kärdla `aedlinnas´ on tore jalutada,siis Kärdla muuseum e. Pikk maja, Rannapaargu on ehk päris huvitav. Nii rand, kui maja. Tõrvanina rannas käige ujumas. Sealt edasi Ristimägi, mis ei ole küll enam eriline vaatamisväärsus, aga ikkagi :) Järgmine objekt nt. Tahkuna tuletorn, siis nn. Eihvel :) Järgmiseks käige Viinaköögi restoranis söömas- sellel majal on ka päris pikk ja kirju ajalugu. Edasi- Luidjale ujuma. Järgmiseks Rebastemägi, siis Kõpu majakas. Sealt edasi Ristna majakas, ja miks mitte ka Surfiparadiis. Nii. Mulle endale väga meeldib Sõru sadam. Seal on kuidagi palju õhku...:)Muidugi tuleb läbi sõita Kassari saarelt. Seal on palju mida uudistada- muuseum, Sääre Tirp, Orjaku sadam jm. Vaemla Villavabrik. Eks neid kohti ole palju teisigi. Kui endale aega võtad, puhkad hästi. Hiiumaal veereb aeg oma moodi. Mönusat vallutamist!
 
? 10. juuli 2010, kl 22.38
Mis see Rebasemägi on? Ja kus asuvad need Hiiumaa laulvad liivad?
 
musja 10. juuli 2010, kl 22.41
Kassaris olles käi Orjaku muulil, Orjaku sadamas ja pubis - mõnus paik ja kena tenindus. JA väga hea ujumiskoht liivaranna ja mõnusa merepõhjaga on Mangu rand - kui Kärdla-Kõrgessaare maanteelt pöörate Tahkuna peale, siis enne Tahkunat näitab viit vasakule Mangu randa. Sõru kohta öelduga olen eelkommijaga nõus. Seal on ka väga kaunis rannaküla. Ja hea rand jälle.
Järgmisel nädalavahetusel on Hiiu Folk!
 
musja 10. juuli 2010, kl 22.44
Rebastemägi on Kõpu tuletorni lähistel, selline väike looduserada. Laulvad liivad on Luidjal, see on Kõrgessaare lähistel, Luidja ranna liiv on kuidagi eriliselt krudisev ja väga valge, aga meri on seal väga avali ja vesi külmem kui mujal.
 
keegi 17. juuli 2010, kl 01.22
Ka Tõrvanina rannas on see laulva liiva efekt olemas ja vesi ei ole nii külm. Aga sinna tuleks minna enne lõunat või lõuna ajal, kuna alates kella 3-4 varjavad puud päikese ära.
 
Hiidlane 07. aprill 2020, kl 23.49
Sügisest kevadeni on Hiiumaa jumalast mahajäätud koht ühelgi (võõral) pole sinna asja aga mai lõpust läheb Hiiumaal selline turismitrall lahti et saar ähvardab Eesti küljest lahti rebeneda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!