Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kodu, kallis kodu
Ümmargune voodi ja tugitoolid hea hinan eest
 
Tiina 20. jaanuar 2005, kl 08.28
Hei,

Seoses kolimisega tahaksin soodsa hinna eest noorde heasse peresse anda ära 1998 a eritellimusel tehtud ovaalse diivanvoodi ja 2 ümmargust tugitooli.

Kangas on punakas - lillakas - tume, selline päris meeldiv. Diivanvoodil ja tugitoolidel mustad puidukaared käepidemeteks, mis nikkeltorudega kinnitatud põhja külge. Lisaks 3 teemakohast patja.

Ainus mure on see, et voodi kangas on keskelt pisut viledaks muutunud ja õmblused lahti, vajaks seega kas kanga vahetust või leidliku inimese parandavat kätt.

Küsiks miski 1800 krooni kogu komplekti eest, kui ise ka ära viite, asub Tallinnas kesklinna lähedal ja on üsna hõlpsasti transporditav. Täpsem info ja pildinäidis, kui kirjutate: tiina@cv.ee
 
Mari 23. jaanuar 2005, kl 16.54
Saatsin meili ja ootan pilte!
 
huviline 30. jaanuar 2005, kl 13.49
sooviks pilte ja täiendavat infot
 
nipsi 02. veebruar 2005, kl 15.13
sooviksin ka pilte
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!