Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kodu, kallis kodu
Väikelapse mööbel
 
Mari 24. jaanuar 2005, kl 22.26
Otsin oma ühe aastasele tütrele sobilikku väikest lauda ja toole, soovitavalt puidust. Kas kellegil on selles osas jagamist väärivaid kogemusi või häid mõtteid?
 
Liina 25. jaanuar 2005, kl 17.34
Ma tellisin oma peagi 3a saavale tütrele mööbli Poppyst. Vaata www.poppy.ee - saab valida erinevaid pietse ja lasta maalida pilte ka mööbli peale. Meie lasime kassid maalida :). Minu arust jube nunnu lastemööbel!
 
Mari 25. jaanuar 2005, kl 23.14
Tere Liina
Tänan vastamast. Vaatasin pilte - olid tõesti armsad asjakesed. Kui küsids tohib, palju see mööblivärk teile maksma läks?
 
huvitatu 30. jaanuar 2005, kl 01.03
Sooviks ka tead palju selline asi maksma läheb? Otsin juba ammu oma lastele ilusta mööblit.
 
whyme 03. veebruar 2005, kl 10.29
Ilusat puidust mööblit on müügil ka Tlnas Pänru mnt-l (endise Kalavi vabriku juures) OÜ Rapsak poes. Poe nimi vist Pesapuu. Sama kauplus on olemas ka Tartus E-Kaubamajas II korrusel.

http://www.pesapuu.ee/index.php?lang=est&main_id=48
 
kessu 03. veebruar 2005, kl 23.31
Käisin just täna ja ostsin oma lastele 2 tooli ja laua. Võin ka pildid teha kui soovi näha. Müüakse kadaka tee 70, mis ta nüüd oligi A või B. Asukoht siis Key kaubamaja taga. Kui olla näoga Key kaubamaja poole, siis sõita vasakult poolt mööda. Sõita mööda teed otse kuni paistab paremat kätt tume angaar, millel suur kiri MÖÖBLI LÕPUMÜÜK. Ega seal neid laste laudu ja toole niimodi kohe väljas näha pole. Ah ja, kaks tooli pakendis jäid veel minust sinna. Ühesõnaga mööblit tuleb tellida. Meeldivaks osutus aga see, et algselt lubatust 2 nädalasest ooteaja asemel, helistai mulle juba järgmine päev ja öeldi, et kaup kohal. Hinnad olid siis järgmised: laud männipuidust 550x900- 550eeki. Tool männipuidust 310.-
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!