Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kodu, kallis kodu
otsin kõva voodit
 
unimüts 26. jaanuar 2005, kl 07.13
Kas keegi oskab soovitada, kuhu peaks minema otsima kvaliteetset kõva voodit või madratsit. Olen vaadanud nõutu nöoga ringi nii siin kui seal, on väidetud, et pean mitu madratsit üksteise peale panema, kui ka soovitatud vineerplaat kattemadratsi alla panna. Asi selles, et nii minul kui mu elukaaslasel on pehmest vedrudega voodist seljad juba täiesti haiged, mitmel korral kuus kolime kattemadratsiga põrandale magama, mis leevendab küll seljavalu, kuid see pole ju lahendus! Palun abi! Kust olete ostnud oma kvaliteetsed tugevad, kõvad voodid?
 
võõras tunne 26. jaanuar 2005, kl 17.03
Meil ise tehtud ja kõva,vastu pidanud juba 9 aastat,ehk peab sama kaua veel.Siit järeldus,kui poest ei leia,tuleb teha lasta.
 
Mina 27. jaanuar 2005, kl 14.54
leidsin liialt kõva voodi sotkast (see nende kahe inimisega ruuduline "kaksmadratsid+jalad+ kattemadrats). Väga rahul olen, aga kattemadrats oli kõva nagu kivi ja sellest sain mina selja valusaks. Vahetasin pehmema vastu ja voodi täitsa ok. Mine siis vaatama, neil palju erineivaid madratseid ja muid asju kah.
 
anu 27. jaanuar 2005, kl 15.42
http://www.on24.ee/on24/saal.do?sid=32
siin on madratsi juurde kirjutatud, kas kõva või pehme. ise eelistan ka kõvemat magamisaset ja ORTO-OKO madrats tundub sümpaatne. enda oma veel kätte pole saanud, ei oska kindlalt soovitada.
 
Mm 08. veebruar 2005, kl 07.04
Säng ja sohva.Minul endal neilt.Ja madrats(voodi)on samasugune kova nagu 4aastat tagasi ostetuna.
 
mirri 09. veebruar 2005, kl 15.41
sängi ja sohva madratsid kipuvad lössi vajuma mõne aasta pärast. meil kodus ist neli vedrudega alusmadratsit neilt ja siis üks kattemadrats (eri voodites :D). aga nüüd kui uue voodi soetamine plaanis, leidsime uued madratsid hoopis kadaka pst key kaubamaja teisel korrusel asuvast unoliki mööblipoest. seal on kõik madratsid naturaalsed ja saab valida eri kõvadusi. maksavad pisut rohkem, kui sängis & sohvas, aga ehk peavad ka kauem vastu :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!