Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kodu, kallis kodu
Palun häid nõuandeid jäätunud veetorude sulatamiseks!
 
ilma veeta 30. jaanuar 2005, kl 20.07
Tegu siis PPR-torudega. Esialgu möllanud kuuma vette kastetud käterättidega, edu on visa tulema. Probleemkoht on garaažis, kus nii-2 oli.
 
kaaskannataja 31. jaanuar 2005, kl 23.13
proovi fööniga toru soojendada
 
puhur 01. veebruar 2005, kl 13.15
Kas soojapuhurit ei aita külmunud torule suunata?
 
Olavi 10. veebruar 2005, kl 09.55
Pikaajalise kogemusega ehitusinsenerina ütleksin, et kohtsoojendus ei aita, mistõttu kuumad lapid ja föön osutuvad kõlbmatuks, kui on pikema torulõiguga tegu. Õhksoojendus on siiski kõige tõhusam. Niisiis õhupuhur, aga võimsam, nii et kogu torulõik saaks korraga soojaks, mitte jupiti. Hiljem, kui vesi on lahti, tuleb torulõik korralikult soojustada. Ajutise lahendusena võib mitte eriti külmal ajal korteris veekraan kergelt jooksma jätta, kuid see on anult ajutine lahendus ja pidevalt kasutatava moodusena kallis. Kui see toru peab sinna igaveseks jääma, oleks õigem paigaldada elektisoojendus küttekaabliga lahtisele torulõigule ja pealt isoleerida. Küttekaablid on müügil ehitusmaterjalide poodides. Paigaldama peab küll kindlasti elektripaigaldiste asjatundja.
 
Olavi, PS. 10. veebruar 2005, kl 09.58
P.S. Ühekordeseks kasutamiseks saate õhupuhuri rentida tööriistalaenutustest (vt. telefonikataloogist).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!