Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kodu, kallis kodu
lõhn jne
 
tõesti palun abi.. 30. jaanuar 2005, kl 22.21
soovitage mingit tavalistes poodides müügil olevad pesupulbrit, millega üks tubli koduperenaine hea saavutuse saaks.
saan aru et eesti omad on paremadki kui need tided jne?
siiamaani pesen mayeriga, aga see jääb lõhnatu ja lähedalt nuusutades isegi kergelt haisev (nagu kõik nn "lõhnatute" asjade lõhnad). tahaks hea lõhna ja tubli tulemusega.
mingeid kalleid raskestisaadavaid ilmaimesid polegi ju vaja.

ma tõesti palun abi, soovitage, see on tähtis :(

ja üks asi veel.. kui riideese koosneb tumedamast kudumist ja heledamatest varukatest ja kraest, kuidas hoida varukad ja krae puhtana? mingeid vahendeid/nippe? sest sellist asja peab ju üsna õrnal temperatuuril pesema, mis valget siiski valgeks ei tee.

TÕESTI PALUN. :(

ja irvitusi pole vaja, ma olen noor.
 
mann (tirtsu 7 kuud) 31. jaanuar 2005, kl 08.53
Kasutan nii lapse kui ka oma pesu pesemiseks Persilit ja olen nii hinna, kvaliteedi kui ka lõhnaga väga rahul.
PS. pole ka esinenud mingit allergiat.
 
Jane 31. jaanuar 2005, kl 13.07
Pesu lõhnaga see asi,et esiteks sõltub see sellest kus kuivatad: väljas kuivatades alati värske lõhn juures. Teiseks see, et proovi vahelduseks kasutada pesuloputusvahendeid ka need annavad hea lõhna.
Sellise kirju eseme pesuks soovitan seda, et pese aeg-ajalt lihtsalt ainult kraed ja varrukaid käsitsi. Ning mis puudutab pesemistemperatuuri ja pesu valgust, siis alles hiljuti avastasin, et pesu läheb ja jääb valgeks just sellel temperatuuril, mis on esemel kirjas. Olin lihtsalt pidevalt oma valget pesu max temperatuuridel pesnud ja nii mõnedki asjad sellega halliks pesnud ja ükskord 40 kraadiga pestes said neist taas valged, seega jälgi riidel antud juhendeid ja edu sulle!
 
ella 01. veebruar 2005, kl 22.34
Eks tule ikka tootja poolt soovitatud pesemistemperatuurist kinni pidada, siis säilub riiete esialgne välimus maksimaalselt kaua.
Ise kasutan Ariel'i vedelat pesuvahendit ja võimalusel (s.t. kõigis kauplustes/hulgiladudes seda ei leidu) ka pesuloputusvahendit - Confort (sinine). Nüüd võid(akse) lärmama hakata, et kallis ja milleks loputusvajend j.n.e., aga olen kõiki muid meie kaubandusvõrgus saada olevaid pesuvahendeid proovinud, ja ikka Arieli kasutajaks jäänud, just lõhna pärast. Oma lapse riideid olen, sünnist alates, sama vahendiga pesnud ning määrdunud valged kraed ja sokid kõik kenasti puhtaks saanud. Loputusvahendi kasutamisel on kergem pesu triikida.
Rõõmsat pesupäeva Sulle!
 
Leene 06. veebruar 2005, kl 13.01
Soovitan: Pesupulber Ariel; villaste jaoks Perwoll,loputusvahend Comfort ja pesu kuivatada väljas. Kuna elan kesklinnas, kuivatav pesu toas. Kui pesu kuivab, hoian akent võimalikult kaua lahti. Pesu lõhnab värske õhu ja mõnususe järele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!