Lolliklubi
nõiad
ööpikk 30. aprill 2008, kl 23.43 |
prooviloll 30. aprill 2008, kl 23.50 |
ööliine 30. aprill 2008, kl 23.54 |
prooviloll 30. aprill 2008, kl 23.55 |
ööliine 30. aprill 2008, kl 23.59 |
prooviloll 01. mai 2008, kl 00.02 |
pinnaltuputaja 01. mai 2008, kl 00.10 |
prooviloll 01. mai 2008, kl 00.18 |
pinnaltuputaja 01. mai 2008, kl 00.20 |
pinnaltuputaja 01. mai 2008, kl 00.38 |
lollipop 01. mai 2008, kl 20.09 |
loen siin ja naeran omaette, no nigu lollile kohane. paar asja tulid meelde:
moodsad naisnõiad lendavad raketa tolmuimejaga, a meesnõiad persia vaibaga.
üks mees sellise unistava pilguga ütleb teisele: minu naine on ingel!
teine vastu: ega minu omagi inimene ole.
kui peetruse juurde minna, siis pole pilvemurdmise lube vajagi. seal võid kõike teha mida hing ihaldab.
moodsad naisnõiad lendavad raketa tolmuimejaga, a meesnõiad persia vaibaga.
üks mees sellise unistava pilguga ütleb teisele: minu naine on ingel!
teine vastu: ega minu omagi inimene ole.
kui peetruse juurde minna, siis pole pilvemurdmise lube vajagi. seal võid kõike teha mida hing ihaldab.
prooviloll 01. mai 2008, kl 21.44 |
mul tuli ka üks peetruse juurde minemise anekdoot meelde:
toodi uusi naisi peetruse juurde. Peetrus ültes et nüüd kõik naised astuvad sammu ette, kes oma meest petnud on.
Kaks naist jäid kohale, teised kõik ausalt astusid ette.
Peetrus käratas: kõik naised põrgusse ja need kaks kurti ka.
toodi uusi naisi peetruse juurde. Peetrus ültes et nüüd kõik naised astuvad sammu ette, kes oma meest petnud on.
Kaks naist jäid kohale, teised kõik ausalt astusid ette.
Peetrus käratas: kõik naised põrgusse ja need kaks kurti ka.
soffi 01. mai 2008, kl 22.34 |
pinnaltuputaja 01. mai 2008, kl 22.38 |
prooviloll 01. mai 2008, kl 22.47 |
pinnaltuputaja 02. mai 2008, kl 00.10 |
gedru 02. mai 2008, kl 00.53 |
uputaja, keegi ikka jagab...kunagi yx tark inimene järjestas loogikaid: seal, kus lõpeb matemaatiline loogika, seal algab tavaline loogika...seal, kus lõpeb tavaline loogika, seal algab lolli loogika...seal, kus lõpeb lolli loogika, seal algab naiste loogika...seal, kus lõpeb naiste loogika, seal algab suvaline loogika...seal, kus lõpeb suvaline loogika, seal algab, matemaatiline loogika...
Lollidel on väga kindel ja lollilt loogiline loogika, selles ei maksa isegi mitte kahelda
Aga siiski nõiaks olemise ajal oleks kõige tarvilikum ja ka otstarbekam sõita motoriseeritud ostukäruga või siis katusega jalgrattaga...:) Proovisin järgi - uskuge või mitte, aga need apastraadid väärivad seda nimetust :P
Lollidel on väga kindel ja lollilt loogiline loogika, selles ei maksa isegi mitte kahelda
Aga siiski nõiaks olemise ajal oleks kõige tarvilikum ja ka otstarbekam sõita motoriseeritud ostukäruga või siis katusega jalgrattaga...:) Proovisin järgi - uskuge või mitte, aga need apastraadid väärivad seda nimetust :P
Lisa postitus